• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.03.2018

18:57

PISMO SVEDOKA OTKRIVA NEPOZNATE DETALJE JELENINOG UBISTVA: Zoran Marjanović i Zorica Mitrović bili u vezi U VREME ZLOČINA, evo šta piše na papiru, KOJI JE STIGAO U TUŽILAŠTVO!

Vesti

PISMO SVEDOKA OTKRIVA NEPOZNATE DETALJE JELENINOG UBISTVA: Zoran Marjanović i Zorica Mitrović bili u vezi U VREME ZLOČINA, evo šta piše na papiru, KOJI JE STIGAO U TUŽILAŠTVO!

Podeli vest

Čačanka G. Đ. obavestila tužioca da je Zorica Mitrović bila u vezi sa Zoranom Marjanovićem u vreme ubistva njegove supruge Jelene, 2. aprila 2016. * I Zoran i Zorica tvrdili da su Jelenu ubili njeni ljubavnici

Čačanka G. Đ. poslala je pismo zameniku višeg tužioca u Beogradu u kom je iznela šokantne detalje o Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. u Borči! Ona u tom pismu ističe da je Zoran u vreme zločina bio u ljubavnoj vezi sa Zoricom Zokom Mitrović, koju je ubedio da je Jelenu ubio neki fudbaler ili političar!

Informer


Fatalna prepiska

Ova Čačanka je, inače, devojka Zokinog prvog muža Đ. P., a Informer vam prenosi najvažnije detalje pisma kog je ona 26. februara uputila tužiocu:

"Poštovana Ljubice (tužilac, prim. aut.), znam iz medija da radite na slučaju Jelene Marjanović... Poznajem Zoricu Mitrović, koja je u vezi sa osumnjičenim Zoranom Marjanovićem. U vezi sam sa Zoričinim prvim mužem iz Čačka šest godina, sa kojim Zorica ima ćerku (12). Sedela sam jednom prilikom u nekom lokalu u Tržnom centru 'Piramida' sa Zoričinim prvim mužem, koji je moj momak, i njenim drugim mužem B. iz Beograda, s kojim ona ima sina (5). Bogdan nam je tom prilikom pokazao prepiske Zoričine i Zoranove, i rekao je da je to bio razlog rasturanja njegove veze sa Zoricom... Zoran je Zoricu zaposlio na TV "Hepi" u septembru 2016, da bi se nakon toga ona preselila u neku kuću u Borči sa sinom, a ćerka je prešla kod oca u Čačak... Zorica je u komunikaciji s muževima uvek pravdala Zorana i pričala da je počinilac zločina neko drugi s kim je Jelena bila u ljubavnoj vezi, pominjala je fudbalera, pa potom političara..."

Informer

Otkud joj Jelenina šifra?!

Zorica je 3. aprila 2016. preko Jeleninog profila pozvala sve da pomognu u potrazi za pevačicom

Čačanka G. Đ.

Hakovala Fejsbuk

Čačanka G. Đ. dalje u pismu iznosi mogućnost da je Zoka Mitrović koristila Jelenin Fejsbuk profil još 3. aprila 2016. godine, dan posle nestanka pevačice "Granda" na nasipu u Borči. G. Đ. objašnjava da je zapravo Zorica preko Jeleninog profila objavila poziv svima da se jave ukoliko imaju bilo kakva saznanja o tome šta se desilo pevačici. To automatski znači da je Zorica u vreme Jeleninog ubistva znala njenu šifru za Fejsbuk!

"Verujem da je Zorica 'upala' u Jelenin profil i koristila njen status dan posle nestanka, a ta mi se sumnja nametnula zbog specifične pravopisne greške koju je ponavljala u svakoj svojoj objavi na Fejsbuku. Reč je o tome da Zorica ispred veznika "ili" uvek stavlja zarez! Ko drugi je mogao da koristi Jelenin profil, ako ne ona, s obzirom da je Zoran tada bio u pritvoru na 48 sati", pita se G. Đ., koja je kao dokaz dostavila tužiocu nekoliko Zoričinih prepiski na Fejsbuku, u kojima potvrđuje njen "stil" pisanja.

Na pomolu dopuna istrage ubistva?

Da li će Više tužilaštvo u Beogradu pozvati G. Đ. kao novog svedoka u eventualnoj dopuni istrage, za sada nije poznato. U ovom trenutku protiv Zorana Marjanovića, kao glavnoosumnjičenog, podignuta je optužnica, ali ona, međutim, još nije postala pravosnažna s obzirom na to da su njegovi branioci dostavili svoje odgovore i argumente kojima je osporavaju. O tome će se uskoro izjasniti Viši sud i saopštiti da li su se stekli uslovi za suđenje ili će izdati nalog tužiocu da dostavi još neke dokaze.

Podsetimo, Jelenin leš je pronađen 3. aprila 2016. u kanalu kod nasipa u Borči, a utvrđeno je da je ubijena dan ranije, na tom istom mestu. Jelenin muž Zoran je od početka bio sumnjiv policajcima, ali je uhapšen tek 15. septembra 2017, nakon 17 meseci istrage i od tada je u pritvoru. Protiv njega je podignuta optužnica za teško ubistvo, za šta mu preti do 40 godina robije.

ŠOKANTNO! PARAPSIHOLOG SA FLORIDE ZNA KO JE UBIO JELENU: Tragovi njene krvi prosute na nekoliko mesta u Borči, donose REŠENJE MISTERIOZNOG ZLOČINA?!

SESTRA JELENE MARJANOVIĆ STRAHUJE ZA ŽIVOT! Teodora: Prete mi UBISTVOM!

POLICIJA UHVATILA USRED PREVARE SVEKRVU SUROVO UBIJENE JELENE: Zoranova majka Zorica Marjanović i kuma Vera Vukomanović IMAJU LAŽNU LIČNU KARTU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija