• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

08.03.2018

19:42

JEZIVI DETALJI KRVAVOG ZLOČINA U UČITELJSKOM NASELJU: Psihički obolela Tatjana, majci smrskala glavu, a onda ocu javila da je UMRLA MIRNO U SNU!

Vesti

JEZIVI DETALJI KRVAVOG ZLOČINA U UČITELJSKOM NASELJU: Psihički obolela Tatjana, majci smrskala glavu, a onda ocu javila da je UMRLA MIRNO U SNU!

Podeli vest

Psihički obolela Tatjana Radosavljević (45) nasmrt je pretukla Luciju Tuku (74) u njenom stanu, a potom je javila ocu, majčinom bivšem mužu, da je ona umrla mirno, u svom krevetu

Psihički obolela Tatjana Radosavljević (45) prekjuče je nasmrt pretukla majku Luciju Tuku (74) u njenom stanu u Ulici Jelene Mioč u Učiteljskom naselju u Beogradu! Tatjana je potom pozvala oca, Lucijinog bivšeg muža, i rekla mu da je majka umrla mirno, u snu.

Zatim je otišla u svoj stan na opštini Voždovac, gde ju je sutradan policija pronašla i uhapsila.

Lečila se u manastiru

U policiji kažu da još nije poznato šta je prethodilo porodičnom zločinu u Lucijinom stanu, jer je Tatjana nakon hapšenja sve vreme ćutala.

Ćutala u policiji

Nije poznato šta je prethodilo zločinu u Lucijinom stanu, jer je Tatjana nakon hapšenja sve vreme ćutala
Izvor iz istrage

- Stanari zgrade u kojoj je Lucija živela kazali su da se u noći između ponedeljka i utorka čula žučna svađa, a onda i lomljava. Buka se uz kraće prekide čula od osam sati uveče sve do iza ponoći, ali niko od stanara nije pozvao policiju - kaže naš sagovornik.

Veruje se da se ubistvo desilo iza ponoći, nakon čega je Tatjana mirno otišla u svoj stan na Voždovcu.

- Zločin je otkriven kada je Tatjanin otac došao do Lucijinog stana, jer mu je ćerka telefonom javila da je majka umrla u snu. Telo nesrećne starice pronađeno je u krevetu, ali su u stanu bili vidljivi tragovi fizičkog obračuna. Potom su i lekari Hitne pomoći pregledom tela utvrdili da je nesrećna žena ubijena sa oko desetak udaraca u glavu nekim tupim predmetom, za koji se još ne zna šta je tačno u pitanju - kažu u policiji.

Informer

Takođe, na Lucijinom licu bile su uočljive i masnice od udaraca pesnicom.

- Lucijino telo prebačeno je na Institut za sudsku medicinu i obdukcija će pokazati tačan broj povreda, kao i mehanizam i oružje kojim su nanete - navode u policiji.
Stanari zgrade u kojoj se odigrao zločin potvrdili su nam da su preksinoć čuli buku. Kazali su da su svi dobro poznavali nesrećnu Luciju, dok su njenu ćerku Tatjanu viđali samo povremeno, kada majci dođe u posetu.

Kao da ima podvojenu ličnost

Tatjana je, prema rečima njene komšinice, obrazovana žena i predavala je engleski jezik u jednoj školi, ali je iznenada psihički obolela.
- Kao da je imala podvojenu ličnost. U jednom trenutku bi se kulturno javila komšijama, pitala za decu, a onda bi se iznenada pretvorila u čudovište, počela bi da viče, psuje i preti. Otac i majka su na sve načine pokušavali da joj pomognu. Vodili su je na razna lečenja, a poslednjih godinu dana bila je u nekom manastiru, eto, nisam ni znala da se vratila, nisam je ni videla ni čula. Tek sam sada i saznala da je ubila majku Luciju i da je uhapšena - kaže Tatjanina komšinica.

Tatjana je uhapšena ispred zgrade u Kraljevačkoj ulici, na opštini Voždovac, gde ima stan. Stanari te zgrade kažu da su juče ujutro videli policijski automobil ispred ulaza u zgradu, ali tek kasnije su saznali da je Tatjana uhapšena.

- Ona nije baš normalna. Nisam je viđala u poslednje vreme, ali znam da su je otac i majka pre oko godinu dana odveli u neki manastir da se leči zbog psihičkih problema. Mislila sam da je i dalje tamo - priča Tatjanina komšinica.

Često pravila probleme

Naša sagovornica kaže da je policija, pre Tatjaninog odlaska u manastir, često dolazila u njihovu zgradu zbog problema koje je ova pravila drugim stanarima.

- Umela je u četiri ujutru da lupa komšijama na vrata i da im preti iz čista mira. Pre par godina prijavila je policiji da komšija hoće da je ubije. Policajci su uleteli u zgradu i kad su ušli u stan tog komšije zatekli su tamo 12-godišnjeg dečaka, koji je u tom trenutku bio sam - priča naša sagovornica. 

SA ŠEST METAKA UBIO POZNANIKA, DOBIO 18 GODINA! Osuđeni za svirepi zločin u fast-fudu, BRANIO SE DA JE BIO PIJAN I DROGIRAN?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mina

pre 6 godina

Psihicki problemi ove vrste se ne lece u manastiru!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija