• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.03.2018

08:19

TRI NESREĆE, TROJE POVREĐENIH! Hitna pomoć intervenisala je 101 put

Vesti

TRI NESREĆE, TROJE POVREĐENIH! Hitna pomoć intervenisala je 101 put

Podeli vest

U tri saobraćajne nesreće koje su se tokom noći i jutros dogodile u Beogradu povređeno je troje ljudi, a među njima i jedan pešak

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je za agenciju Beta rekla da je jutros oko 6.40 na Rakovičkom putu, kod tunela lakše povređena jedna osoba.

Hitna pomoć zbrinula je i povređenog muškarca od oko 38 godina koji je u udesu u Poenkareovoj ulici, 45 minuta posle ponoći, zadobio ortopedske povrede, pa je prebačen na Institut za ortopediju na Banjici. 

Prema rečima Macure, sinoć oko 22.25 na Smedrevskom putu, u delu koji prolazi kroz Kaluđericu, desio se udes u kome je povređen pešak koga je zbrinula Hitna pomoć, a zbrinut je vozač, 24-godišnji mladić koji je bio bez povreda, ali mu je pozlilo nakon udesa. 


Tokom noći javljali su se najviše asmatičari i srčani bolesnici, a Hitna pomoć intervenisala je 101 put od čega je na javnom mestu bilo 11 intervencija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija