• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.03.2018

18:54

CRNA UDOVICA OTROVALA MUŽA: Smrtni slučaj u subotičkoj bolnici DOBIO ŠOKANTAN EPILOG!

Vesti

CRNA UDOVICA OTROVALA MUŽA: Smrtni slučaj u subotičkoj bolnici DOBIO ŠOKANTAN EPILOG!

Podeli vest

Smrt Ištvana Šarkanjija (63), koji je nedugo po prijemu u subotičku bolnicu preminuo pod sumnijvim okolnostima, dobila je šokantan epilog. Nesrećnika je supruga otrovala cijanidom

Kao što je Informer već pisao Ištvan Šarkanji (63) primljen na reanimaciju i doktori su ga za trenutak stabilizovali, ali u jednom trenutku u bolničku sobu ušla je njegova žena Irena Šarkanji (55), krišom mu dala nekakvu injekciju i otišla, a nesrećni čovek je ubrzo umro

To je pobudilo sumnju dežurnog osoblja koje je slučaj prijavilo policiji. Ubrzo je u kanti za smeće pronađen špric, a supruga koja je inače zaposlena u istoj bolnici i to na odelenju ginekologije, privedena je pod sumnjom ubistva. 

Telo nesrećnog čoveka potom je dato na obdukciju kako bi se utvrdilo da li je ubijen, takođe policija je došla u posed šprica iz koga je Ištvanu supruga Irena ubrizgala nepoznatu tečnost.

Na rezultate se nije dugo čekalo i nalaz toksikologa sudske medicine je potvrdio ono u šta su svi sumnjali, naime Ištvan Šaranji je OTROVAN I TO CIJANIDOM.  

Na osnovu nalaza toksikologa supruga preminulog je osumnjičena za ubistvo i njoj je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati  

CRNA UDOVICA! MUŽU U BOLNIČKOM KREVETU DALA SMRTONSONU INJEKCIJU?! U subotičkoj bolnici pokrenuta istraga povodom SUMNJIVE SMRTI IŠTVANA Š.

SLUČAJ "CRNA UDOVICA": Na veštačenju špric kojim je USMRTILA MUŽA U SUBOTIČKOJ BOLNICI?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cokomoko

pre 6 godina

Sad ce malo da place na sudu, da prica kako ju je maltretirao ceo zivot i da izadje iz zatvora za par godina. Prezasticenost zenskog pola na kojoj se insistira (umesto da se kaznjava svako nasilje, ma od koga dolazilo) ce uticati da ovakvih pojava ima sve vise.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija