• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Đ.

10.03.2018

17:14

ŠOKANTNO! CRNA UDOVICA MUŽA UBILA IZ SAMILOSTI?  Teško bolesnom Ivanu PREKRATILA MUKE cijanidom,  POLICIJA JE SMESTILA NA PSIHIJATRIJU!

Vesti

ŠOKANTNO! CRNA UDOVICA MUŽA UBILA IZ SAMILOSTI? Teško bolesnom Ivanu PREKRATILA MUKE cijanidom, POLICIJA JE SMESTILA NA PSIHIJATRIJU!

Podeli vest

Irena Šarkanj (55) iz Horgoša uhapšena je u petak zbog sumnje da je 19. februara u Opštoj bolnici u Subotici injekcijom cijanida otrovala muža Ištvana (63), koji je bio zbrinut na reanimaciji

Irena, koja je zaposlena na odeljenju ginekologije u toj bolnici, ušetala je kobnog dana na odeljenje reanimacije, gde je ležao njen muž, krišom mu dala injekciju, pa je oprala špric i bacila ga. Međutim, obdukcijom tela i toksikološkim analizama utvrđeno je da je Irena nesrećnom Ištvanu ubrizgala cijanid, zbog čega je u petak uhapšena zbog ubistva!

Doktorka prijavila

Kako saznajemo, jedna doktorka subotičke Opšte bolnice je 19. februara oko 19.30 obavestila policiju da je Ištvan Šarkanj umro na reanimaciji pod sumnjivim okolnostima. Kazala je i da je Ištvan tog dana primljen na reanimaciju zbog komplikacija sa plućima, ali da ima naznaka da je u bolnici otrovan!

Ubistvo iz samilosti?!

Ištvan Šarkanj je, kako smo nezvanično saznali, bolovao od raka i bio je u teškom stanju, iako su ga lekari subotičke bolnice velikim naporima održavali u životu. Zato u policiji veruju da ga je supruga Irena zapravo ubila iz samilosti, kako bi ga "spasla" bolova i agonije i prekratila mu muke.

- Inspektori su odmah otišli u bolnicu i pregledom snimaka video-nadzora primećeno je da je Irena u jednom trenutku ušetala u sobu u kojoj je bio njen muž i dala mu neku injekciju. Potom je oprala taj špric i bacila ga u kantu za đubre, a onda je mirno izašla. Ištvan je ubrzo preminuo - navodi naš izvor.

Inspektori su uzeli taj špric iz kante i odneli ga na veštačenje, a po nalogu tužioca, Ištvanovo telo je narednog dana, 20. februara, poslato na obdukciju.

- Policajci su potom obavili razgovor sa zaposlenima u bolnici, kao i sa Irenom, ali ona je bila u teškom stanju i nije umela da objasni zašto je mužu dala injekciju, posle koje je on ubrzo umro. Irena je najpre poslata na psihijatriju, a zatim na kućno lečenje i odlučeno je da se sačekaju rezultati obdukcije i toksikoloških analiza - navodi naš izvor.

clipart

Nakon 18 dana, u petak, u nadležno tužilaštvo stigli su ti rezultati i dat je nalog za Irenino privođenje, jer je utvrđeno da je mužu ubrizgala cijanid!

- Osumnjičena je dovedena u policiju, nakon čega joj je određeno zadržavanje do 48 sati i biće u zakonskom roku privedena kod tužioca. Protiv nje je podneta krivična prijava za ubistvo, za šta joj preti 15 godina zatvora - objasnio je naš sagovornik.

Zid ćutanja 

Inače, Ištvan je bio teško bolestan i ranije se lečio u subotičkoj Opštoj bolnici, gde je zaposlena njegova supruga.

Nakon njegove smrti na odeljenju, Irenine kolege su uglavnom izbegavale da komentarišu ovaj slučaj. Doktor Slobodan Puškar, direktor bolnice, tada je samo kratko rekao za naš list da je došlo do smrtnog ishoda jednog pacijenta, koji je ranije lečen, ali da još nema sve informacije o ovom slučaju. Nekolicina zaposlenih u bolnici takođe nam je kratko potvrdila da se desio neki smrtni slučaj, koji policija istražuje, ali niko od njih nije želeo da priča o tome.

Samo jedan od njih, koji nije želeo da mu objavimo ime, kazao nam je da je Irena dobra žena, poštovana među kolegama, i da apsolutno ne može da veruje da je ona ubila svog muža. 

CRNA UDOVICA OTROVALA MUŽA: Smrtni slučaj u subotičkoj bolnici DOBIO ŠOKANTAN EPILOG!

SLUČAJ "CRNA UDOVICA": Na veštačenju špric kojim je USMRTILA MUŽA U SUBOTIČKOJ BOLNICI?!

CRNA UDOVICA! MUŽU U BOLNIČKOM KREVETU DALA SMRTONSONU INJEKCIJU?! U subotičkoj bolnici pokrenuta istraga povodom SUMNJIVE SMRTI IŠTVANA Š.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dikan

pre 6 godina

Klasicna eutanazija koju nase tuzilastvo ne prepoznaje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija