• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/mediji

10.03.2018

17:47

EVO KO JE IZREŠETAN U BMW NA DUŠANOVCU: Ubijeni Blažo Đurović u dosijeu ima više od 10 TEŠKIH KRIVIČNIH DELA!

Vesti

EVO KO JE IZREŠETAN U BMW NA DUŠANOVCU: Ubijeni Blažo Đurović u dosijeu ima više od 10 TEŠKIH KRIVIČNIH DELA!

Podeli vest

Blažo Đurović (39) ubijen je u sačekuši u beogradskom naselju Dušanovac na Voždovcu, kada je autom izlazio iz garaže

Žrtva je bila u svom automobilu, marke BMW, kada je na njega pucao nepoznati napadač za kojim se još traga. Kako nezvanično saznajemo, beli automobil "BMW X5" nađen je zapaljen nekoliko kilometara dalje, kao i automatska puška za koju se veruje da je korišćena u napadu.

Reč je o čoveku koji je od ranije poznat policiji. Njegov dosije sadrži više od 10 krivičnih dela, među kojima su otmica, iznuda, razbojništva, krađe, posedovanje nelegalnog oružja...

Informer

Policija je zatekla telo ubijenog u automobilu. Za sada nemamo više informacija - kratko su potvrdili u MUP. Đurović je izrešetan kada je automobilom izlazio iz garaže. Na njega su iz BMW X5 pucali nepoznati napadači. Na njegaje ispaljeno 15 metaka

Ubistvo se dogodilo u Ulici vojvode Skopljanca 22, gde je Blažo živeo s porodicom,  suprugom, bratom i dvoje dece.

Komšije kažu da je Blažo živeo sa dvoje male dece, ćerkicom od godinu i sinom od sedam godina, kao i sa porodicom svog brata koji je nakon pucnjave odmah izleteo iz stana, razbio staklo od automobilu i pokušao da mu pomogne.

Prema priči komšija, Blažo se doselio u taj kraj na Dušanovcu pre tri godine, a pre dve godine je hapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu, te da su i on i brat proveli u zatvoru po godinu dana.

Današnja sačekuša, kako se može čuti na licu mesta, nije prvi napad na Blaža, pošto je on već bio dva ili tri puta meta naoružanih napadača, zbog čega su brat i on angažovali i privatno obezbeđenje.

Kuća u kojoj su živela braća sa porodicama je, prema priči komšija, bila i pod prismotrom. Blažo je, navodno, pokušao poslednjih godinu dana da se povuče iz sveta kriminala, ali se pretpostavlja da je imao nerešene odnose i dugove.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cvetin

pre 6 godina

šta je to čudo više kod nas u šidu dogodile se pljačke jedna od 235.000 eura druga od 30.000 eura a treća od 150.000 eura nigde rezultata nigde novinara nigde televizije.

ratko

pre 6 godina

i sta je on trazio na slobodi??????????????????????????????

Beograd

pre 6 godina

Opet Crnogorac?Kada ce minstar odkazati gosprimstvo crnogrskim kriminalcima, koji koriste Beograd i Srbiju,kao poligon za obracun?

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija