• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

11.03.2018

19:36

KRICI PARALI NEBO NAD ARILJEM! Sahranjen mališan koji se utopio u Rzavu: "Ustani, Boćo, ajmo kući, ljubi te mama"!

Vesti

KRICI PARALI NEBO NAD ARILJEM! Sahranjen mališan koji se utopio u Rzavu: "Ustani, Boćo, ajmo kući, ljubi te mama"!

Podeli vest

Orilo se Arilje danas od jecaja Vesne Aleksić, i sa njom plakalo, dok se nadvijala nad odrom svog mlađeg sina koji je sahranjen na lokalnom groblju

Niko joj nije mogao uzetu nadu da će njen sinčić nekako ustati i umiljato se nasmejati.

Njen Boško, petogodišnjak, stradao je juče u reci Rzav u centru grada kada je upao u nabujalu reku. Mutna voda odnela ga je par kilometara naniže u mesto Sastavke, gde se Rzav već uliva u Moravicu. Posle dva sata potrage dečakovo telo je pronađeno nasukano na granje uz obalu, pa je pokušana reanimacija, ali bezuspešno.

Stradao pred očima ujaka

Boško je stradao pre očima brata Viktora (6) i ujaka Vladimira koji je sestriće doveo u parkić kraj Rzava.

U kobnom trenutku ujak nije obratio pažnju na dete koje se zatrčalo ka reci i upalo u nju. Nekoliko sekundi kasnije brzaci su vitlali Boška i nosili ga nizvodno.

- Još nismo rekli Viktoru da nikada više neće videti brata. Gledao je Boška kako nestaje, dozivao ga je dok ga je matica vukla u nepovrat. Nismo mu još rekli, a ne znam ni kako ćemo, bili su vezani jedan za drugog kao pupčanom vrpcom - izustio je nekako Boškov i Viktorov otac Aleksandar Karišik, piše "Blic".

Za manje od dva meseca Vesna i Aleksandar je trebalo da krste dete, reče familija da je krštenje bilo zakazano za Đurđevdan.

- Ja sam mu dao ime Boško. Moj ponos, moja dika. Bio je kod mene u Republici Srpskoj za Božić, pevali smo zajedno "Ružo rumena". Molio sam Vesnu da još malo ostane sa mnom, rekla mi je "ne mogu da ga razdvajam od Viktora". Danas su se, evo moji unuci razdvojili - rekao je nad belim kovčegom Boškov deda, Aleksandrov otac.

Veliki broj Ariljaca našao se danas u povorci koja je dečaka ispratila na večni počinak.

Izuzimajući ujaka Vladimira i brata Viktora, trenucima kada je Boško juče upao u Rzav, u parkiću i na obližnjem šetalištu nije bilo ama baš nikoga ko bi mogao da pomogne.

POTRESNO SVEDOČENJE OČEVICA TRAGEDIJE U ARILJU: Suze su mi tekle gledajući kako MALI BOŠKO NESTAJE U RZAVU!

TEŠKA TRAGEDIJA U ARILJU! Lekari nisu uspeli da reanimiraju dečaka koji je upao u Rzav!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija