• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.03.2018

12:38

EVO KO JE NEBOJŠA koji je danas UBIO KOLEGU U RUZVELTOVOJ, a onda pucao u plinsku bocu DA SE UBIJE!

Vesti

EVO KO JE NEBOJŠA koji je danas UBIO KOLEGU U RUZVELTOVOJ, a onda pucao u plinsku bocu DA SE UBIJE!

Podeli vest

Kako Informer.rs saznaje, Nebojša Stoiljković koji je danas oko 11 časova ubio jednog kolegu, a drugog ranio bio je programer, miran, ćutljiv i povučen i uvek se oblačio u crno

Da podsetimo, u Ruzveltovoj ulici u Beogradu Nebojša S. (30) je jutros ubio kolegu iz firme Branka K. (31), Marka F. (36) je ranio u rame, dok je Igor R. uspeo da se spase skokom kroz prozor. 

Aleksandar Jovanović Cile


Nebojša je potom otišao u svoj stan u ulici Vojvode Savatija na Zvezdari i pucao u plinsku bocu, izazvavši tako eksploziju koja je zapalila stan! 

(VIDEO) NEBOJŠA S. (30) UBIO KOLEGU, drugog ranio, a potom SE RAZNEO U SVOM STANU NA ZVEZDARI!

Vatrogasci su ga zatekli s teškim povredama i on je prebačen na odelenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Aleksandar Jovanović Cile


O uzrocima ove tragedije i dalje se nagađa, ali se pretpostavlja da je Nebojša "poludeo" jer je dobio otkaz.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milisav Pavlović

pre 6 godina

ŠTA JE OVO SA NAMA? DA LI SMO DROGIRANI ,LUDI ILI SMO NEČIM OŠAMUĆENI???.

M2

pre 6 godina

Svaki otkaz radniku je poslednja opcija po svim iskustvima HR-a. Zna se da postoji i zasto probni period. I kako se daje otkaz. Cetvrtak je bio 8.mart. Niti je okrugao datum za planski ili sporazumni otkaz niti je praznik uopste dan za otkaz. Mozda je trebao devojku da iznenadi. Za ovakvo njegovo delo ne postoji opravdanje, ali treba ispitati zasto i kako mu je dat otkaz. Neko ponizenje je doziveo. Ocigledno je da je krivio ovu trojicu, a ne celu firmu. Oni su imali neku ulogu da tako njegova situacija eskalira. On je kriv, ali nesto mu je bilo napakovano.

Maki

pre 6 godina

U Srbiji je otkaz najnormalnija pojava i nije poslednja opcija. Poslednja opcija je dati coveku povisicu plate. Nemas pojma.

Marcco

pre 6 godina

Hajde, majke ti, objasni kako se to dobija otkaz a da ne budeš povređen? Jel tako što ti neko kaže "Vidi, nemoj lično da shvatiš ali eto moram na tvoje mesto da stavim x.x., traži partija. Tebe ćemo na mesto savetnika, ista plata i beneficije... auto. Pojavi se jednom, dva puta nedeljno da popijemo kafu, inače ne moraš ni da dolaziš na posao". E to može u državnoj Upravi, ne kod privatnika koji mora da hrani godmilu zaposlenih i da pri tome gazdama opravda svaki dinar troškova.

Nebojša

pre 6 godina

Kolege su ga doveli u to stanje svesti- nesvesti.

b

pre 6 godina

Sve je ovo poslediica vesti iz Amerike gde se stalno ubijaju. Smanjiti crnu hroniku pod hitno

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija