• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.03.2018

12:39

RAZBIJENA KRIMINALNA GRUPA, MEĐU NJIMA I POLICAJAC! Krijumčali drogu iz Srbije po Evropi!

Vesti

RAZBIJENA KRIMINALNA GRUPA, MEĐU NJIMA I POLICAJAC! Krijumčali drogu iz Srbije po Evropi!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), u saradnji sa pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije (BIA), u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su organizovanu kriminalnu grupu koja se u dužem vremenskom periodu bavila krijumčarenjem opojnih droga sa područja Srbije ka zemljama Evropske unije.

Uhapšeni su N.P. (1984), D.O. (1982) i M. K.(1984), svi iz Novog Kneževca, a prilikom pretresa ukupno je zaplenjeno 10 kilograma i 500 grama marihuane, dva pištolja, 177 komada municije različitog kalibra, kao i novac u iznosu od 700 evra, 9.000 dinara, 1.000 forinti i 20 funti.

MUP RS


Policija je u vozilu kojim je upravljao osumnjičeni D.O., inače policijski službenik, pronašla deset paketa sa pet kilograma marihuane, dok je pretresom stana i drugih prostorija u kojima osumnjičeni boravi, pronašla  još pola kilograma marihuane. 

Pretresom na još dve lokacije na teritoriji Novog Kneževca i Novog Sada pronađeno je još oko pet kilograma marihuane, dva pištolja i 177 komada municije različitog kalibra.

MUP RS

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 6 godina

Nemoguce da je opet bilo policajaca u kriminalnoj grupi

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija