• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

12.03.2018

21:35

PRIMLJENI NA ODELJENJE INTEZIVNE NEGE! Napadač i dve žrtve pucnjave i dalje u teškom stanju

Vesti

PRIMLJENI NA ODELJENJE INTEZIVNE NEGE! Napadač i dve žrtve pucnjave i dalje u teškom stanju

Podeli vest

Nakon pucnjave koja se dogodila danas u Ruzveltovoj ulici, kada je N.S. pucao na kolege iz firme u kojoj je do nedavno radio, u Urgentnom centru se na odeljenju intenzivne nege nalaze dve osobe, dok je treća takođe na intenzivnoj nezi, ali na ortopedskom prijemu, rečeno je Tanjugu iz Urgentnog centra

Kako kažu, stanje sva tri pacijenta je ozbiljno i teško. Nisu, međutim, mogli da preciziraju u kakvom stanju je napadač. 

MUP je ranije saopštio da je N. S. (1987) danas nešto pre 11 sati došao u firmu u kojoj je do skoro radio i iz pištolja ispalio više projektila prema dvojici radnika, dok je treći radnik skočio kroz prozor. 

Printscreen TV Pink

Jedan od dvojice ranjenih radnika je preminuo od zadobijenih povreda u Urgentnom centru, dok se napadač i druge dve žrtve pucnjave i dalje nalaze u teškom stanju.

Kako je rečeno iz MUP-a, napadač je nakon pucnjave pobegao i pronađen je sa teškim telesnim povredama u svom stanu na Zvezdari u koji je policija stigla zbog prijave da je izbio požar.

Printscreen TV Pink

Zamenik načelnika Uprave policije PU za Grad Beograd Dejan Bojović rekao je povodom ovog slučaja da je desetak minuta nakon pucnjave policiji prijavljen požar na Zvezdari, gde je iz zapaljenog stana izvucen N. S. sa teškim telesnim povredama. 

U medijima je bilo navoda da je napadač u svom stanu bombom pokušao da izvrši samoubistvo, ali takva informacija nije potvrđena.

Kako su ranije naveli iz Hitne pomoći, poziv su dobili u 10:43 sati, a portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su tri minuta kasnije dobili poziv da je jedna osoba iskočila kroz prozor, sa oko pet ili šest metara visine, u obližnjoj ulici Ulici Nikodima Milaša 10.

Na teren su izašle tri ekipe Hitne pomoći.

PROGRAMER UBICA PREŽIVEO POKUŠAJ SAMOUBISTVA: Evo šta se sa njim dešava u šok sobi Urgentnog centra!

(FOTO) OVU EKSPLOZIJU JE PREŽIVEO UBICA IZ RUZVELTOVE! Pucao je u plinsku bocu, A ONDA SE ZATRESLA CELA ZGRADA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija