• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.03.2018

12:00

PRESUDIO MU METAK U ČELO! Novi detalji smrti ubice iz Ruzveltove!

Vesti

PRESUDIO MU METAK U ČELO! Novi detalji smrti ubice iz Ruzveltove!

Podeli vest

Programeru Nebojši Stojilkoviću (30) koji je u ponedeljak ubio bivšeg kolegu, drugog ranio, a zatim u svom stanu na Zvezdari pokušao da se ubije, nisu presudile povrede zadobijene od eksplozoije plinske boce, nego - metak koji je sebi ispalio u čelo!

Prema najnovijim saznanjima, Nebojša je preminuo od rane na čelu koju je sebi naneo pištoljem kojim je ubio Branka Kanjevca i ranio Marka Filipovića.

EVO KO JE NEBOJŠA koji je danas UBIO KOLEGU U RUZVELTOVOJ, a onda pucao u plinsku bocu DA SE UBIJE!

Kako kažu naši izvori iz istrage, Nebojša je posle počinjenog zločina u Ruzveltovoj otišao do svog stana na Zvezdari, u ulici Vojvode Savatija i tamo pokušao samoubistvo. Prema prvim informacijama, on je pucao u plinsku bocu i tako izazvao eksploziju, međutim napi sagovornici kažu da se drama u stanu na Zvezdari odigrala drugačije.

- Pretpostavlja se da je Nebojša prvo odvrnuo ventil na plinskoj boci, a potom, kad se prostorija napunila gasom, pucao sebi u čelo. Varnica iz pištolja zapalila je gas i izazvala eksploziju.

Informer

Da podsetimo, tragedija se dogodila juče nešto pre 11 časova, u firmi "Privredni savetnik za informacione tehnologije". Nebojša je naoružan pištoljem došao u ovu firmu, u kojoj je bio zaposlen do pred Novu godinu, upao na sastanak koji je bio u toku i počeo da puca na kolege.

POVREĐENI U KRVAVOM PIRU U RUZVELTOVOJ U I DALJE ŽIVOTNOJ OPASNOSTI! Lekari se grčevito borili i za život UBICE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija