• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. T.

13.03.2018

13:30

(FOTO) U OVOJ KUĆI U VRANJU ODRASTAO JE UBICA IZ RUZVELTOVE! Komšije kažu da je bio ĆUTLJIVI GENIJE!

Vesti

(FOTO) U OVOJ KUĆI U VRANJU ODRASTAO JE UBICA IZ RUZVELTOVE! Komšije kažu da je bio ĆUTLJIVI GENIJE!

Podeli vest

Nebojša Stojilković (30), koji je u ponedeljak u Beogradu pucao na svoje kolege, nakon čega je pokušao samoubistvo i danas podlegao povredama u Urgentnom centru, rođen je i odrastao u Vranju, u naselju Rudina

U komšiliku gde je je živeo do svoje 18. godine, sa nevericom prihvataju vest da je Nebojša bio u stanju da digne ruku na nekog.

U roditeljskoj kući Stojilkovića, žive samo njegove baka po ocu, a u kućici pored nje baka i deka po majci. Njima još uvek nije saopštena vest o tragediji koja ih je snašla i o tome šta je Nebojša uradio.

PREMINUO UBICA IZ RUZVELTOVE! Nebojša podlegao povredama!

Nebojšini roditelji Novica i Fidanka rade u Sloveniji, dok je sestra zaposlena na nekom od beogradskih fakulteta.

S.T.

Komšije iz Kajmakčalanske ulice pričaju da je Nebojša bio izuzetno dete, kao i da je od kad je otišao na studije slabo dolazio u Vranje.

- Svi iz porodice su veoma fini, učtivi i korektni, komšije kakve samo možete da poželite. Nebojša je oduvek bio izuzetan đak, genije pravi. Mislim da je završio Elektrotehnički fakultet u Beogradu, a često je njegova majka Fidanka znala da nam kaže kako nije bilo ispita da je pao, kao i da je ređao samo desetke u indeksu. Njegova starija sestra Jelena je takođe bila izuzetan đak, uvek su se javljali kad prođu uilicom, ali smo slabo pričali - kaže jedna od komšinica Stojiljkovića.

PRESUDIO MU METAK U ČELO! Novi detalji smrti ubice iz Ruzveltove!

Jedan od mlađih stanovnika u Kajmakčalanskoj dodaje da iako je Nebojša stariji od njega, često je s njim vozio bicikl, kad bi dolazio na odmor u Vranje.

S.T.

- Nebojša nije mnogo pričao, nije bio nametljiv i bio je povučen i miran, ali je bio veoma korektan. Izdvajao se od nas svojim intelektom, znali smo da je veoma inteligentan i dobar student - dodaje ovaj momak.

POVREĐENI U KRVAVOM PIRU U RUZVELTOVOJ U I DALJE ŽIVOTNOJ OPASNOSTI! Lekari se grčevito borili i za život UBICE!

Jedan od najstarijih komšija Kjamakčalanske kaže da su Nebojšini roditelji ostali bez posla, a kada su im deca krenula na fakultet i oni su otišli da rade u Sloveniju.

- Nebojša se nije nešto mnogo družio sa ostalom decom, već je bio veoma vezan za sestru. Često smo ih viđali zajedno kada se vraćaju iz škole. Majka im je radila u „Jumku", a za oca nisam siguran da li je i on radio u ovoj firmi. Iz Slovenije su dolazili da obiđu svoje roditelje, ovde provodili odmor, išli na more i u povratu opet svraćali do kuće ovde u Rudini - navodi komšija.

(VIDEO) NEBOJŠA S. (30) UBIO KOLEGU, drugog ranio, a potom SE RAZNEO U SVOM STANU NA ZVEZDARI!

Nebojša je u Vranju išao u OŠ "Dositej Obradović" i Gimnaziju "Bora Stanković".

U Rudini nikome nije jasno šta se dogodilo s njihovom Nebojšom i šta ga je navelo na bezumni čin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZN

pre 6 godina

Uvek se nađe neko da se iživljava nad dobrim ljudima. Ovi ćute, trpe i - puknu. što duže podnose mobing to ili se razbole, pa i umru, ili naprave neko čudo, kao sada.

ada

pre 6 godina

pokvarenjaci oko njega ,su ga naterali na zlo ,tesko je postenim ljudima u ovim vremenima

drago

pre 6 godina

Ovog coveka necu da branim,ko nekom oduzme zivot taj je Ubica ali ja mislim da mu se desila velika nepravda na poslu koju nije mogo da podnese koju njegov karakter ne razume i prihvatio se najprimitivnijeg nacina da se osveti jer za drugu osvetu nije znao

srna

pre 6 godina

Programeri u Srbiji doživljavaju takvo maltretiranje na poslu od kolega i vođa grupe, da nije normalno od krađe ideja a mnogo puta i celih programa a to ne može svako da podnese jednostavno pukao i poubijao lopove, da nije savestan i pošten nebi sebe ubio...

Ludodoba

pre 6 godina

U danasnje vreme ostati bez posla za vecinu je jako stresno.Cesto se desava da neko korektno obavlja poso ali da svojim sefovima "nije po meri" jer nije njihov ili zauzima mesto !!! Pravdu je jako tesko ostvariti....ali nije resenje ni nekome uzeti zivot!!!

Biljs

pre 6 godina

Setite se pokojne Tatjane Luzanin i direktorke Sandre Popovic. Pojeo vuk magarca. Strasno. Tatjana je oduzela sebi zivot zbog doticne i nikom nista. Doticna je smenjena sa te funkcije i prebacena na direktorsko mesto poreske inspekcije. Gde je tu pravda? Nebojisa je bio zrtva nasilja ocigledno ali je okarakterisan kao ubica a uzrok toga se ne spominje. Budimo ljudi i ne dozvolimo da se i ovo samoubistvo baci u zaborav. Bullying je tesko krivicno delo. 4 1/2 godine je radio na proektu i kada je trebalo da ubira plodove svog mukotrpnog rada kompanija i njeni familijarni ne/radnici su utripovali da je to timski rad. Primali su plate na racun rezultata ovog genija i to im nije bilo dosta vec su hteli i ceo njegov plod. Sramota. Nebojisa neka ti je laka zemlja a Bog sve vidi. Sto ide okolo to i dodje okolo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija