• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.T.

14.03.2018

12:14

PRITVORENI NASILNICI: Metalnom šipkom tukli komšiju i naneli mu povrede opasne po život!

Vesti

PRITVORENI NASILNICI: Metalnom šipkom tukli komšiju i naneli mu povrede opasne po život!

Podeli vest

Policija iz Vranja privela dvojicu nasilnika, osumnjičene da su metalnom šipkom tukli komšiju i naneli mu teške telesne povrede

Vranjska policija je po nalogu zamenika tužioca odredila zadržavanje do 48 sati D.S (51) i D.N. (26) iz Prvoneka kod Vranjske Banje, zbog postojanja osnova sumnje da su zajedno izvršili krivično delo teška telesna povreda.

Oni  se terete da su 11. marta ove godine, najpre rukama i nogama, a zatim i metalnom šipkom tukli pedesetjednogodišnjeg muškarca u neposrednoj blizini njegove kuće u selu Prvonek i naneli mu teške telesne povrede.

Muškarac je zadobio povredu opasnu po život u vidu hematoma mozga.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu, a sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

S.T.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija