• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.03.2018

15:48

SIN DUGOG LAINOVIĆA uhapšen zbog ubistva VOĐE NAVIJAČA RADA na Vidikovcu!

Vesti

SIN DUGOG LAINOVIĆA uhapšen zbog ubistva VOĐE NAVIJAČA RADA na Vidikovcu!

Podeli vest

Ljubomir Lainović (22), sin Novosađanina Branislava Lainovića zvanog Dugi, kojeg je 2000. godine likvidirao "zemunski klan", uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Petra Arsica (38) 28. februara u beogradskom naselju Vidikovac

Lainoviću je određen pritvor do 30 dana, a u ovom slučaju osumnjičena su još dvojica mladića, koji su u bekstvu i za kojima su raspisane poternice.

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Tatjana Sekulić rekla je Tanjugu da je Lainović saslušan u utorak u tužilaštvu, koje je tražilo da mu se odredi pritvor.

Navela je da mu se na teret stavlja krivično delo pomaganje u teškom ubistvu.

Portparol suda Bojana Stanković rekla je Tanjugu da je sudija za prethodni postupak u utorak doneo resenje kojim je osumnjičenom Lj. L. pritvor do 30 dana, zbog osobitih okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, zbog opasnosti da će ometati krivični postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Informer

Ubijeni Petar Arsić

Istim rešenjem sudija je prema dvoje osumnjičenih, koji se nalaze u bekstvu odredio pritvor do 30 dana, koji će se računati od dana i časa njihovog lišenja slobode, napomenula je Stanković.

Takođe, kako je dodala, prema osumnjičenima koji su u bekstvu je naređeno izdavanje poternice.

RADOVAC UBIJEN METKOM U ČELO! Dramatični detalji mafijaškog obračuna u beogradskom naselju Vidikovac!

Terete se za izvršenje krivičnog dela teško ubistvo i teško ubistvo u pomaganju, napomenula je Stanković.

Arsić je ubijen 28. februara ujutru ispred kafica „3K" u beogradskom naselju Vidikovac.

Mediji su preneli mu je nakon svađe pucao u glavu S. ?. (22), koji je u bekstvu, kao i da se sumnja da je motiv ubistva povezan sa ubistvom ispred kluba „Nana" u decembru 2017.

Branislava Lainovića, poznatijeg u Novom Sadu pod nadimcima Dugi i Lajavi, ubili su 20. marta 2000. godine ispred hotela "Srbija" u Beogradu pripadnici nekadašnjeg zemunskog klana Miloš Simović i Sretko Kalinić, koji su zbog toga osuđeni na višegodišnje kazne zatvora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija