• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.03.2018

13:04

(VIDEO) VELIKA AKCIJA POLICIJE! Uhapšeni sa tri zolje, dinamitom i minama!

Vesti

(VIDEO) VELIKA AKCIJA POLICIJE! Uhapšeni sa tri zolje, dinamitom i minama!

Podeli vest

Tri osobe su uhapšene nakon što je u vozilu u kojem su se nalazili zaplenjeno oružje – tri zolje, automatski pištolj, kilogram dinamita sa telefonom za daljinsko aktiviranje i minu.

2018-03-15 videomaterijal - Oruzje from Informer portal on Vimeo.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i Trsteniku uhapsili su T.T. (1959), S.I. (1987) i J.N. (1980) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i zaplenili veću količinu oružja i eksplozivnih sredstava.

MUP Srbije

Prilikom pretresa vozila kojim je upravljao T.T., a u kome su bili S.I. i J.N., policija je pronašla tri zolje, automatski pištolj, kilogram dinamita sa telefonom za daljinsko aktiviranje i minu.

MUP Srbije

Takođe, policijski službenici su nakon pretresa stana koji je koristio osumnjičeni T.T. pronašli revolver i samostrel, a u stanu osumnjičenog S.I. četiri optička nišana za oružje, šest nosača za optički nišan i mobilni telefon za koji se sumnja da se koristi prilikom postavljanja eksplozivnih naprava. U stanu osumnjičenog J.N. pronađeno je i 13 prigušivača za vazdušne puške, kao i 55 optičkih nišana za ručne bacače granata.

MUP Srbije

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija