• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

15.03.2018

15:37

SEKSI MAFIJA! NARKO MAMA I ĆERKA UZELE MILIONE: Pop Milan u detalje otkrio kako je  vozio drogu ZA OVE DVE LEPOTICE!

Vesti

SEKSI MAFIJA! NARKO MAMA I ĆERKA UZELE MILIONE: Pop Milan u detalje otkrio kako je vozio drogu ZA OVE DVE LEPOTICE!

Podeli vest

Sveštenik Milan Jordović i veroučitelj-transvestit Zoran Marinković prevozili su skank iz Albanije za Svetlanu (46) i njenu ćerku Anu (24) Popadić. Od 2016. prošvercovali tri tone droge, majka i ćerka zaradile milione evra

Požeški sveštenik Milan Jordović u tužilaštvu je do detalja opisao kako je i za koga 27. februara sa veroučiteljem Zoranom Marinkovićem, preobučenim u ženu, švercovao "skank" iz Albanije! Priznao je da su oni bili samo kuriri, a da su na čelu narko-bande zapravo Svetlana Popadić (46) i njena ćerka Ana (24), koje su od 2016. organizovale šverc oko tri tone "skanka" i zaradile milione evra!

Na osnovu šokantnog priznanja popa i veroučitelja-transvestita, prekjuče su uhapšene lepe narko-šefice i razotkrivena je neverovatna mreža šverca droge, o kojoj će još dugo pričati cela Srbija!

"Otkačili" komšije

Izvor iz istrage kaže da je pop na saslušanju kazao da je drogu prevozio samo jedanput, i to kad je uhapšen u Mrčajevcima krajem februara sa 27 kilograma "skanka". Inspektori su, međutim, uvereni da je on to uradio više puta.

 Luks život
Svetlana je do 2016. bila prodavačica na pijaci, a onda je iznenada počela da živi u luksuzuKomšinica Popadića

- Jordović je rekao da je od Popadićke preuzeo automobil u Požegi, koji je potom sa Marinkovićem odvezao u Albaniju. Tamo ga je parkirao na unapred dogovoreno mesto, s ključem u kontakt-bravi. Neki Albanac je zatim odvezao auto i ubacio drogu u specijalne šupljine, a onda je vratio vozilo na isto mesto, gde su ga opet preuzeli Jordović i Marinković. Trebalo je da oni potom predaju automobil Popadićkama u okolini Požege, ali su uhapšeni u policijskoj zasedi u Mrčajevcima. Pop je priznao da je za prevoz droge prethodno od Svetlane i Ane dobio 5.000 evra - kaže naš izvor.

facebook

Bludni sveštenik je još priznao i da je pristao da švercuje drogu jer je želeo da kupi jednu kuću u Albaniji, koja mu se veoma svidela, i planirao je da se tamo preseli sa porodicom.

Inače, istragom je utvrđeno da su Popadićke nabavljale "skank" u Albaniji za oko 1.000 evra za kilogram. Organizovale su transport ove droge uglavnom u Švajcarsku, gde kilogram "skanka" košta petostruko više!
- Sumnja se da je droga u poslednje dve godine prevožena iz Albanije u proseku dva puta nedeljno i procenjuje se da su za to vreme prošvercovali ukupno tri tone "skanka". Ako se pretpostavi da su, kad odbiju sve troškove, imale čistu zaradu od minimum 1.000 evra po kilogramu, Popadićke su na ovom poslu zaradile minimum tri miliona evra - navodi naš izvor.

facebook

Iza nevinog izgleda krile se opasne mafijašice Popadićke

Svešteniku i trandži samo nanogica?

Svetlani i Ani Popadić za trgovinu drogom preti od tri do 12 godina robije. Međutim, sveštenik Milan Jordović i veroučitelj-transvestit Zoran Marinković mogli bi da se izvuku sa godinu dana kućnog zatvora uz elektronski nadzor, jer su zahvaljujući njihovim iskazima uhapšene majka i ćerka, koje su bile mozak ove narko-bande. 

Prilikom hapšenja, policija je u Svetlaninom dvorištu u selu Lopaš zaplenila šest automobila, od kojih su neka imala specijalno izrađene bunkere, gde je droga skrivana tokom transporta.

Njene komšije kažu da ona živi u kući u Lopašu sa mužem i sinom, dok Ana živi sa verenikom u Požegi, gde imaju menjačnicu.

Porodica Popadić je, prema rečima komšija, do pre dve godine živela veoma skromno, sve do trenutka kada je Svetlana iznenada napustila posao prodavačice na jednoj pijačnoj tezgi. Od tada svi su iznenada počeli da uživaju u luksuzu!
- U njihovom dvorištu su se od 2016. mogli videti neki nepoznati ljudi, a Popadići su se iznenada distancirali od čitavog komšiluka. Samo je Svetlanin muž, koji je stariji od nje, ostao isti kao i pre, ali žalio se da sa ženom, ćerkom i sinom skoro uopšte ne komunicira, da ga "ne fermaju ni dva posto" i da nema pojma odakle njegovim ukućanima pare za tako luksuzan život - ispričala je komšinica.

ŠOKANTNI DETALJI ISTRAGE I HAPŠENJA NARKO-POPA: Niko nije posumnjao da "omiljeni sveštenik" godinama vodi DVOSTRUKI ŽIVOT, JEDNA DOJAVA JE PROMENILA SVE!

HRANA SAMO DOSTAVOM

Popadići su, prema njenim rečima, prestali čak i da kupuju namirnice u seoskoj prodavnici i u Požegi, već su se snabdevali dostavom, "pa su im iz Beograda u sred januara stizale jagode kurirskom službom".

Ipak, u celom ovom slučaju Požežane je najviše šokiralo to što je u šverc droge umešan njihov omiljeni sveštenik Jordović, koji je slovio za veoma skromnog i plemenitog duhovnika. 

U danima nakon njegovog hapšenja mnogi njegovi parohijani su se u neverici tešili da mu je droga možda bila podmetnuta, ali ih je i tada dodatno zbunjivalo to što je bio u društvu transvestita. Marinkovića. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar G

pre 6 godina

Toliko o tome koliko popovi imaju para i kako leze na naftnim poljanama... ko zna koja je muka pritegla coveka. Nit imaju plate, nit normalne vladike. Zive ko robovi. Tako i nas jadan otac Dejan iz Radinca mora da saradjuje sa mafijasima kako bi pre'ranio zene i decu. Pusta popovska posla.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija