• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

17.03.2018

13:39

NA LEŠĆU SAHRANJEN UBICA PROGRAMER IZ RUZVELTOVE: Sahrana bez opela, na groblju samo 30-ak ljudi, JAUK MAJKE LEDIO KRV U ŽILAMA!

Vesti

NA LEŠĆU SAHRANJEN UBICA PROGRAMER IZ RUZVELTOVE: Sahrana bez opela, na groblju samo 30-ak ljudi, JAUK MAJKE LEDIO KRV U ŽILAMA!

Podeli vest

Sahrana Nebojše Stojilkovića (31), programera koji je počinio krvavi pir u bivšoj firmi u Ruzveltovoj ulici, održana je danas na groblju Lešće u Beogradu

Na groblju je bio mali broj ljudi, oko 30, dok opelo nije služeno. Na večni počinak su ga ispratili otac, majka, rodbina i prijatelji.

Majka je neprestano plakala, u kapeli ga je dozivala i pravdala se kako nije mogla da dođe iz Slovenije da mu pomogne.

- Sine Nebojša, vrati se. Oprosti majci, morala sam da radim, pa nisam došla da ti pomognem. Sine moj - odjekivala je kapela.

LUDI PROGRAMER TRI DANA PLANIRAO MASAKR U FIRMI! Ovo je razlog nezapamćenog oružanog napada u Ruzveltovoj ulici!

U trenutku kad je spuštan u grob, Lešćem se prolomila najjača kuknjava majke koja se držala sanduka, a sve vreme ju je pridržavao suprug.

- Sine moj, vrati mi se, što zatvori kuću - čuo se jauk Nebojšine majke na njegovom grobu.

Telegraf.rs


Na grobu se nalaze dva venca, na jednom piše "Nebojši poslednji pozdrav", a na drugom "Poslednji pozdrav od babe i dede". Uprkos tome što je bilo malo ljudi, grob je prekriven cvećem, pa se jedva i krst vidi.

JEZIVA ISPOVEST SVEDOKA TRAGEDIJE! Progovorila žena koja je radila sa programerom ubicom! Ispričala SVAKI DETALJ ZLOČINA!

Da podsetimo, on je upao u ponedeljak u firmu, pucao na svoje kolege, a zatim otišao kući u naselje Zvezdara i pokušao da izvrši samoubistvo. Podlegao je povredama sutradan.

U krvavom piru usmrtio je kolegu Branka Kanjevca, teško ranio Marka Filipovića, a povređen je i Igor Radenković koji se spasavao tako što je skočio sa prozora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sladjana

pre 6 godina

Zasto ne objavljujete komentare sa izrazima saucesca Nebojsinoj porodici? Ko je iz firme bio na sahrani? Fina neka firma, pa niko.

Gani

pre 6 godina

Pa evo ne znam, meni da neko ubije kolegu na moje oci ja mu ne bih dosla na sahranu. Ti bi?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija