• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.03.2018

13:24

MIHAILO RISTIĆ DAO ISKAZ U TUŽILAŠTVU: Živkovićev političar me ucenjivao golim slikama!

Vesti

MIHAILO RISTIĆ DAO ISKAZ U TUŽILAŠTVU: Živkovićev političar me ucenjivao golim slikama!

Podeli vest

Nemanja Marković (25), šef omladine Nove stranke Zorana Živkovića, tražio mi je 5.000 evra da ne pošalje moje golišave slike na gej sajtove i u medije. Zato sam ga prijavio policiji, rekao je Ristić

Fudbaler češke Sparte iz Praga Mihailo Ristić (23) potvrdio je juče na saslušanju u tužilaštvu da ga je Nemanja Marković (25), šef omladine Nove stranke Zorana Živkovića, ucenjivao golim fotografijama! Ristić je u Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu naveo da mu je Marković tražio 5.000 evra kako te fotografije ne bi poslao medijima ili gej sajtovima. Zato je ucenjivača prijavio policiji, pa je Marković početkom marta uhapšen.

Ristić je tužiocu juče rekao da ostaje pri svim navodima iz krivične prijave protiv Živkovićevog bahatog funkcionera.

ŽUTE POŠTENJAČINE U AFERI SEKS-UCENA: Evo kako je saradnik Zorana Živkovića golim slikama UCENJIVAO POZNATOG FUDBALERA I TRAŽIO 5.000 EVRA!

U prijavi stoji da je Ristić gole slike svojevremeno slao jednoj devojci, a ona je kasnije te fotografije dala Markoviću, koji je u januaru i februaru pokušao da iznudi pare od fudbalera.

- Marković i ja se poznajemo duže vreme. Izlazili smo zajedno, putovali... Ugostio sam ga jednom prilikom u Pragu, gde igram fudbal. U jednom trenutku počeo je da mi traži novac, preteći da će moje slike objaviti na gej sajtovima ili ih poslati medijima. Pominjao je da 5.000 evra meni ne znači mnogo, da dobro zna koliko zarađujem, a želeo je da od tih para odvede devojku na Tajland i u Japan - kazao je fudbaler.

Hteo na TajlandPominjao je da 5.000 evra meni ne znači mnogo, a želeo je da tim parama odvede devojku na TajlandMihailo Ristić

Bivši igrač Crvene zvezde

Starsportphoto

Mihailo Ristić je fudbalsku karijeru počeo u klubu Rudar iz Ugljevika. U sezoni 2013/14. prešao je u Crvenu zvezdu, gde je odigrao 91 utakmicu i postigao sedam golova. Krajem juna 2017. prešao je u ruski Krasnodar. Pošto u prvom delu sezone tamo nije dobijao puno prilike za igru, Krasnodar ga je krajem januara ove godine poslao na pozajmicu u Spartu iz Praga.

Ristić je jednom prilikom uplatio 300 evra na Markovićev račun, ali ovaj nije bio zadovoljan. Zato je fudbaler policiji prijavio da ga Marković ucenjuje, nakon čega je Živkovićev funkcioner uhapšen.

U Markovićevom telefonu nađene su Ristićeve eksplicitne slike, kao i celokupna prepiska s njim.

- Iako je uhapšen sa svim dokazima o uceni, Marković je u početku sve to negirao. Nevešto je pokušavao da objasni kako mu je tobož cela prepiska montirana i podmetnuta, ali je bilo očigledno da laže. Međutim, pošto je bio suočen sa nepobitnim dokazima, priznao je da je tražio novac od Ristića, ali je do kraja negirao da ga je ucenjivao - kaže naš izvor.

Sudija za prethodni postupak je zatim Markoviću odredio jednomesečni pritvor i tereti ga za krivično delo ucena.

Inače, Zoran Živković je 7. marta bio van sebe kad je saznao da je funkcioner njegove stranke uhapšen. Odmah je naredio da se Markovićeva slika ukloni sa stranačkog sajta, a zatim je brže-bolje objavio saopštenje u kom je naveo da je Marković, navodno, nekoliko meseci ranije izbačen iz Nove stranke i da više nije njihov funkcioner. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija