• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. B.

22.03.2018

10:20

BABA I DEDA SVEŠTENIKA UHAPŠENOG S DROGOM U ŠOKU: Kažu da je narko-pop, A ON NEMA NI ZA STRUJU!

Vesti

BABA I DEDA SVEŠTENIKA UHAPŠENOG S DROGOM U ŠOKU: Kažu da je narko-pop, A ON NEMA NI ZA STRUJU!

Podeli vest

Naš unuk Stefan je skroman sveštenik i porodičan čovek, živi u našoj kući i pomažemo mu čak i račune da plati. Ne možemo da shvatimo otkud droga kod njega, očajni su Milan i Mirjana Antić iz Kruševca

Našeg unuka Stefana nazivaju narko-popom, a on nije imao para čak ni račune da plati. Živi skromno u našoj kući sa ženom i dve ćerke. Ne možemo da shvatimo otkud droga kod njega... Od šoka po ceo dan plačemo, pričaju Milan i Mirjana Antić iz Kruševca, čiji je unuk, sveštenik Stefan Mitrović (26), uhapšen u ponedeljak uveče u Vrnjačkoj Banji sa oko 100 grama marihuane i amfetamina.

(FOTO) OVO JE NARKO-POP IZ KRUŠEVCA! Paroh velikodrenovski Stefan BIO DROGIRAN PRILIKOM HAPŠENJA!

Milan priča da je njegov unuk odrastao kod njega nakon što su se Stefanovi roditelji razveli i odselili u Ameriku.

- Uvek je bio miran i povučen. Nikada nije išao u kafane, da bi tamo upoznao neke problematične ljude, a ni ovde u mojoj kući, gde živi sa ženom i dve ćerkice, nikoga nije dovodio, niti mu je ko dolazio - priča Milan.

Prvi put
Policija kaže da je bio pozitivan na narkotike. To me najviše muči... Pokušavam da shvatim, možda mu je to bilo prvi put...Milan Antić

Policajcima nudio čokoladu da ga ne uhapse!

eparhijakrusevacka.com

Popa Stefana Mitrovića policija je pratila tri meseca pre nego što je u ponedeljak uhapšen s drogom u Vrnjačkoj Banji. Prilikom pretresa njegovog automobila bio je nervozan, molio je policajce da ga puste govoreći im da je on običan sveštenik, pa im je čak nudio i čokolade kako bi ih odobrovoljio!Međutim, policajci su to odbili i ubrzo ispod sedišta pronašli dva paketića droge, kaže naš izvor.
- On je pre hapšenja tri meseca praćen. Sarađivao je sa jednom kruševačkom grupom koja se bavi prodajom droge i oružja. Ta grupa je veoma oprezna i teško prihvata nove saradnike. Znamo da je sveštenik lično nosio drogu kod kupaca, na adresu. Tako je bilo i kada je uhapšen. Dobio je poruku u kojoj su bili vrsta i količina narkotika i adresa gde treba da bude isporučena. Krenuo je svojim kolima da se nađe sa kupcem i policija ga je presrela kod jedne benzinske pumpe u Vrnjačkoj Banji - navodi naš izvor.
Sveštenik Stefan na saslušanju nije otkrio mnogo o narkoticima koji su nađeni u njegovoj "opel astri". Određen mu je pritvor do 30 dana.                                                                                    A. G.

Pokušavajući da shvati otkud njegovom unuku droga, Milan ostavlja mogućnost da je Stefan u ponedeljak uveče, pre hapšenja, nekog povezao i da mu je taj možda podmetnuo marihuanu i amfetamin ispod suvozačkog sedišta kad je video policiju.

SRPSKI POPOVI U NARKO BIZNISU! Uhapšen još jedan sveštenik koji je DILOVAO DROGU!

- Međutim, buni me otkud onda u Stefanovoj sobi vagica za precizno merenje, koju je policija našla prilikom pretresa... Opet kažem, unuk mi je naivan, možda je to čuvao za nekog... Stefan je svake večeri iz Velike Drenove, posle službe, dolazio ovde kući. Sedeli bi, pričali bi, ali nikada nisam primetio da je nešto pio, a kamoli da konzumira drogu. Ali policija kaže da mu je izvršena analiza krvi i da je bio pozitivan na narkotike. To me najviše muči... Pokušavam da shvatim, možda mu je to bilo prvi put... Ne mogu da verujem, u šoku sam, očajan - jadao se Milan, pa je lice pokrio rukama i zaplakao.

Informer

U potpunom šoku je i Stefanova baka Mirjana.

- Kad je došla policija i rekla da je moj Stefan uhapšen, i kad su zatim našli i tu vagicu, zanemela sam. Pitam se kako, čije je to... Šta se ovo dešava? Pratimo vesti i ne možemo čudom da se načudimo. Pričali smo sa Stefanovom ženom Tijanom, ni ona ne može da poveruje. Ona je posle pretresa kuće sa decom otišla kod roditelja u naselje Bare... - priča Mirjana.

Stefan, kaže ona, ima brata u Kruševcu. Išao je u OŠ "Dositej Obradović", bio je primeran đak, a zatim je studirao na Bogoslovskom fakultetu u Beogradu. Stanovao je u internatu, a onda se vratio i započeo prvu službu u Zdravinju, odakle je pre šest meseci prešao u parohiju u Velikom Drenovu.

NARKO-POP NE HAJE ZA KAZNU ZA ŠVERC DROGE: Ne brine me robija, SAMO ŽENA DA ME NE OSTAVI!

- Odmalena je bio pobožan. Slavi Svetog Stefana, a mnogo voli Crvenu zvezdu - priča deda Milan, pokazujući nam Stefanovu sobu.

- Uvek je bio savestan sveštenik i vršio je službu strogo po protokolu, pa je pojedine meštane, kojima je osvećivao vodicu, to nerviralo. Govorili su mu: "Skrati malo, pope!", a on nije hteo. Dok je Stefan vršio crkvenu službu, supruga mu je bila u crkvenom horu. Imaju samo neki polovni auto. Bili su skromni, nikada se nisu žalili da oskudevaju, a oskudevali su! Nedavno mi se Stefan požalio da ne može da plati dug za struju i to sam ja odmah podmirio. Koliko znam, nikakvih dugova nije imao da bi bio primoran da švercuje drogu - navodi Milan. 

Pop i transvestit dobijaju "nanogicu"

Informer

Sveštenik Milan Jordović i veroučitelj-transvestit Zoran Marinković iz Požege potpisali su ove nedelje sporazum o priznanju krivice sa Višim javnim tužilaštvom u Čačku, po kojoj su, umesto zatvorske kazne za šverc droge, obojica dobili po godinu dana kućnog zatvora uz "nanogicu".

Pop i veroučitelj su krajem februara u Mrčajevcima uhapšeni sa 27 kilograma skanka, a za taj posao su od Svetlane Popadić i njene ćerke Ane dobili po 5.000 evra. Dvojica Požežana su još u čačanskom okružnom zatvoru, a očekuje se da bi u narednim danima trebalo da odu svojim kućama, gde će im biti stavljena "nanogica" za elektronski nadzor.                                             I.M.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 6 godina

Netreba traziti opravdanje Srpska pravoslavna crkva se decenijama skrnavi neodgovornoscu svestenih lica Ovo nije prvi put kada su presutali Kacavandu znalo se da pravoslavlje ogrezlo u greh ne sasvim slucajno Biblija dokazuje umijesanost crkve u politiku pa rako citiram jeda clanak koji kaze Izadji iz nje narode moj da se nepomijesas u grijehe njezine Moje misljenje glasi Riba se cisti od glave

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija