• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.03.2018

09:41

OVO JE MARIJANA GRAHOVAC, NASTAVNICA ČIJE JE TELO PRONAĐENO U DUNAVU! Sumnja se da je muž gurnuo s Mosta slobode u Novom Sadu!

Vesti

OVO JE MARIJANA GRAHOVAC, NASTAVNICA ČIJE JE TELO PRONAĐENO U DUNAVU! Sumnja se da je muž gurnuo s Mosta slobode u Novom Sadu!

Podeli vest

Marijana je nestala u noći između 22. i 23. februara kada je skočila ili je gurnuta sa novosadskog Mosta slobode

Beživotno telo Marijane Grahovac (40) pronađeno je u sredu u popodnevnim časovima u Dunavu kod Sremskih Karlovaca, potvrđeno je za Telegraf.rs. Telo je pronašao ribar, koji je odmah pozvao policiju.

S obzirom na to da je leš u fazi raspadanja zbog dužeg boravka u vodi, odmah je odnet na Institut za sudsku medicinu, a rezultati autopsije potvrdili su da je pronađena Marijana, za kojom se intenzivno tragalo mesec dana.

facebook

Nastavnica likovnog u OŠ "Miroslav Antić" u Futogu Marijana Grahovac (40) je pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima u noći između 22. i 23. februara pala sa novosadskog Mosta slobode, a njen suprug Zoran (46) je uhapšen i nalazi se u pritvoru.

TEŠKA TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Muž nasilnik naterao suprugu DA SE BACI S MOSTA U DUNAV!

On se sumnjiči za teško ubistvo, odnosno, da je, oko jedan sat posle ponoći, gurnuo suprugu s mosta, a zatim pozvao policiju i prijavio da je ona izvršila samoubistvo.

Zoran je to negirao, uz potvrdu da su se pre toga posvađali, ali da je njegova supruga u jednom momentu zatražila da izađe iz automobila, a zatim je preskočila ogradu i skočila u Dunav.

Kako je Marijanina porodica ranije izjavila, oni nisu primetili svađe u kući supružnika, ali nisu ni verovali da je ona sama odlučila da na takav način okonča život.

Zoran i Marijana imaju desetogodišnju devojčicu, a on je radio u Srednjoj mašinskoj školi u Novom Sadu, kao predavač stručnih predmeta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksa

pre 6 godina

Telo jos nije identifikovano dok se ne uradi dnk analiza.

Jovan Caruga

pre 6 godina

Neka joj je laka crna zemlja. Na osnovu onoga sto sam procitao ona niti je skocila niti je gurnuta ona je bacena s mosta. Zasto bi on zaustavio vozilo na mostu i ako je ona trazila?To je prazna prica. Svadjali se deset dana, dovoljno upucuje na to da je u pitanju nasilje.

grckizet

pre 6 godina

tragedija......... Ja molim Bog da zaustavi ovaj nezvanicni rat protiv Srba

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija