• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.03.2018

15:53

KRVAVA SVAĐA ZA ŠAHOVSKOM TABLOM! Šahovskom figurom DRUGU ISKOPAO OKO!

Vesti

KRVAVA SVAĐA ZA ŠAHOVSKOM TABLOM! Šahovskom figurom DRUGU ISKOPAO OKO!

Podeli vest

Dragutin M. (58) je u šahovskom klubu igrao partiju sa drugom Ivanom M. (38), kad je izbila svađa oko povlačenja poteza. Ivan ga je ošamario, a Dragutin je zgrabio figuricu i izbio mu oko

Dragutin M. (58) iz Međulužja kod Mladenovca uhapšen je u ponedeljak nakon što je posle svađe oko šaha figuricom izbio oko drugu Ivanu M. (38)! Bizarni i krvavi obračun odigrao se u šahovskom klubu u Mladenovcu! Dragutin je povukao već odigran potez, Ivan ga je ošamario, a ovaj je zgrabio figuricu i unakazio ga za ceo život!

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Dragutinu je posle hapšenja određen pritvor do 30 dana, a tereti se za nanošenje teških povreda!

VRANJE U ŠOKU, MILOVANA KOMŠIJA ZAKLAO ZBOG PSA: Surova osveta zbog navodnog trovanja kerova?!

- Do tuče u šahovskom klubu u Ulici kralja Petra u centru Mladenovca došlo je u ponedeljak 19. marta, nešto posle 20 sati. Prema izjavama očevidaca, Dragutin i Ivan su te večeri sedeli i igrali partiju šaha, kao i mnogo puta do tada. Obojica su, pritom, i pili alkohol. U jednom trenutku, kada su već bili pripiti, iznenada je došlo do svađe - kaže naš sagovornik.

Šok
Nesrećni Ivan je vrisnuo od bola, krv je liptala, a očevici su u šoku poskakaliIzvor iz istrage

Osuđivan za nasilje u porodici

Kako nezvanično saznajemo u policiji, Dragutin je dobro poznat mladenovačkoj policiji, i to uglavnom po nasilničkom ponašanju.
- Privođen je zbog tuča, nanošenja teških i lakih telesnih povreda i porodičnog nasilja. Zbog nasilja u porodici je i osuđivan - tvrdi sagovornik iz policije.

Kako su izjavili svedoci, svađa je izbila jer je Dragutin napravio potez, ali onda ga je povukao, što je razbesnelo Ivana.

- Posle kraće svađe i razmene uvreda, Ivan je ošamario Dragutina, a ovaj je zgrabio jednu šahovsku figuru i njom ga silovito udario pravo u oko. Nesrećni Ivan je vrisnuo od bola, krv je liptala, a očevici su u šoku poskakali. Pozvani su policija i Hitna pomoć, ali lekari nisu mogli da mu spasu oko. Policajci su uhapsili Dragutina i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega mu je, na zahtev tužioca, određen pritvor do 30 dana - objašnjava naš sagovornik.

Reporter Informera pokušao je juče da popriča sa članovima ovog šahovskog kluba, ali stanari zgrade u kojoj se nalazi klub kazali su nam da je on otvoren samo povremeno, i to uglavnom u večernjim satima.

- Tu mahom svraćaju penzioneri, ali ima i mlađih ljudi, koji tu dolaze da igraju šah i piju jeftino piće. Ranije tu nikad nije bilo incidenata, a niko nije ni slutio da bi neko bio u stanju svom drugu da izvadi oko zbog obične šahovske partije. U ponedeljak uveče, kad se desio taj incident, nisam ni znao da je neko u tom klubu unakažen. Video sam Hitnu pomoć, ali mislio sam da je nekom pozlilo. Tek sutradan sam saznao šta se desilo - kaže stanar zgrade.

Meštani Međulužja, odakle je Dragutin, nisu znali da je on unakazio svog prijatelja.

- Evo, prvi put to čujem od vas, ne mogu da verujem, iako je Dragutina pijanac i veoma prgav i nezgodan čovek - rekla nam je meštanka Međulužja. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija