• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.03.2018

23:22

UŽAS U SREMU! Napastvovao devojčicu pa pretio da će je razneti BOMBOM!

Vesti

UŽAS U SREMU! Napastvovao devojčicu pa pretio da će je razneti BOMBOM!

Podeli vest

 Stariji čovek iz jednog sela u Sremu uhapšen je zbog pedofilije jer je u više navrata napastvovao devojčicu (12) iz istog sela

Stanovnici sremačkog sela u šoku su od kada su prošle nedelje saznali za bolesne radnje njihovog komšije, pedofila, koji je uhapšen u petak. On je osumnjičen da je u više navrata devojčicu dodirivao po intimnim delovima tela i pretio joj da će sebe i nju razneti bombom ako nekom ispriča o užasu kojem ju je izložio. 

Kako je i zbog čega nesrećna devojčica zapala za oko, pokazaće istraga. Zasada je poznato da su napasnik i porodica žrtve praktično komšije u ovom malom selu u kom se svi meštani dobro poznaju. 

Prema informacijama iz istrage, pedofil je devojčicu (12) najmanje četiri puta iz sela vodio u obližnju šumu, gde je na nju seksualno nasrtao, dodirujući je rukama po intimnim delovima tela. Iako je dete pokušalo da se opire, to nije zaustavilo osumnjičenog. Kada bi završio sa sa iživljavanjem, devojčici bi pretio da će je razneti bombom ako nekome ispriča šta joj je radio. 

U ovom trenutku nije poznato da li je pedofil zaista imao bombu  ili ju je pominjao samo da bi uplašio dete. U slučaju da se u posedu pedofila nađe eksplozivna naprava ili oružje, on bi mogao da odgovara i za nelegalno posedovanje oružja, ali i za pretnje koje je upućivao devojčici. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija