• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vesti-online

26.03.2018

19:43

DRAMA NA TARI, SPASIOCI BRŽI OD BELE SMRTI I MEDVEDA: Kineskinje koje su se izgubile u planini SPASENE U POSLEDNJI ČAS!

Vesti

DRAMA NA TARI, SPASIOCI BRŽI OD BELE SMRTI I MEDVEDA: Kineskinje koje su se izgubile u planini SPASENE U POSLEDNJI ČAS!

Podeli vest

Dramatična potraga za dvema Kineskinjama, koje su posle turističkog boravka na Zlatiboru odlučile da obiđu i Taru, završila se uspešno, a izgubljene Kineskinje su nađene u selu Ovčinja

Kineskinje su se, najverovatnije zbog loše navigacije, izgubile u bespuću planine pokrivene dubokim snegom, a čim su prijavile da su se izgubile za njima su krenule spasilačke ekipe iz Bajine Bašte.

- Kineskinje su bile životno ugrožene zbog visokog snega i niske temperature, ali i zbog opasnosti da nabasaju na medvede kojih baš na Tari ima najviše - rekao je jedan od spasilaca.

Međutim, i pored svih napora Kineskinje nisu nađene, a do njih su došli tek posle informacija meštana Ovčinja koji su primetili Kineskinje u ataru ovog sela. 

Tada je potraga usmerena ka selu Ovčinja gde su spasioci našli Kineskinje u jednom potoku i bezbedno ih zbrinuli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija