• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

02.04.2018

13:19

UŽAS KOD ČURUGA! Tinejdžerka ostala TRUDNA posle SILOVANJA, napadač se pravda DA JE BIO MRTAV PIJAN!

Vesti

UŽAS KOD ČURUGA! Tinejdžerka ostala TRUDNA posle SILOVANJA, napadač se pravda DA JE BIO MRTAV PIJAN!

Podeli vest

K.V. iz  Čuruga priveden je zbog sumnje da je krajem decembra prošle godine silovao K.J. (17), a zločin je otkriven tek nakon nekoliko meseci kada je nesrećna devojka otkrila da je nakon toga ostala trudna

Prema njenom svedočenju, nju je mladić kasno uveče najpre oteo, a zatim uvukao u napuštenu kuću gde ju je i silovao.

- Ona se vraćala od drugarice kada ju je na pola puta presreo K.V. i počeo da se nabacuje. Rekao je kako je mnogo lepa i pitao zašto ide sama, a kada mu je odgovorila da žuri, on se iznervirao - priča izvor blizak istrazi.

Nakon toga je, navodno, maloletnicu zgrabio za ruku, začepio usta i uvukao je u napuštenu kuću gde se brutalno iživljavao nad njom.

- Prislonio ju je uza zid, počeo da dodiruje po telu, a onda oborio na pod i silovao. Ona ga je preklinjala da prestane i pokušala da se odbrani, ali nije uspela. Nakon iživljavanja, K.V. je zapretio da će ubiti i nju i njenu porodicu ako nekome kaže - priča izvor.

JEZIVA PRIČA IZ SELA VRAČEVIĆI! Kad god se napije, GORAN SILUJE MAJKU!

Iz straha za svoju bezbednost i bezbednost najbližih, tinejdžerka je ćutala o užasu kroz koji je prošla. Roditeljima je odlučila da ispriča tek kada su joj doktori konstatovali trudnoću.

- Prošle nedelje K. J. je primetila promene na svom telu. Stomak je počeo da raste, a često je povraćala, pa je u pratnji majke otišla na Kliniku za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu. Tamo su joj doktori rekli da je u trećem mesecu trudnoće, nakon čega se poverila roditeljima i ispričala im šta se tačno desilo - kaže naš sagovornik.

DVA HIRURGA SILOVALA KOLEGINICU SA SPECIJALIZACIJE! Nezapamćen skandal u KBC u Rijeci!

Mladić je na saslušanju ispričao da je maloletnica dobrovoljno imala seksualne odnose s njim, kao i da je bio pod uticajem alkohola i da se ne seća čitave situacije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 6 godina

... ja sam, nažalost, skoniji da poverujem maldiću...

Bi

pre 6 godina

Kastracija na zivo i to ona fizicka, pa da vidimo koliko je hrabar.Stoka muska!

Ludodoba

pre 6 godina

Slazem se...kastracija,ali ako se pre toga utvdri da je silovanje u pitanju.Postoje slucajevi kada zene to zloupotrebe.Zasto je cutala svo ovo vreme?!Ako se je plasila tad da ga prijavi...kako se sad ne plasi,sad kad ne moze da se utvrdi dali je upitanju silovanje ili je bilo na dobrovoljnoj osnovi?!

Ljube

pre 6 godina

I sad će naš sud da mu uzme kao olakšavajuću okolnost to što je bio pijan i ne seća se ničega (a seća se da je bilo dobrovoljno!) i kazniće ga sa godinu dana zatvora a možda i manje. Uštrojiti barabu i objaviti puno ime i prezime na svim medijima, da ljudi prelaze na drugu stranu ulice kad ga vide. Da sam otac te devojčice ja bi mu presudio, izbio bi mu mu*a na nos i tako ga uštrojio.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija