• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.04.2018

08:10

(VIDEO) UGAŠEN POŽAR U SOLITERU NA BANJICI:  Izgoreo stan na 17. spratu, povređena jedna osoba!

Vesti

(VIDEO) UGAŠEN POŽAR U SOLITERU NA BANJICI: Izgoreo stan na 17. spratu, povređena jedna osoba!

Podeli vest

Požar širih razmera izbio je na Banjici u Crnotravskoj ulici broj 13 na 17. spratu solitera
0604 vtr pozar banjica from Informer portal on Vimeo.

U požaru se jedna žena (68) nadisala dima i ekipe Hitne pomoći su je prevezle na toksikologiju na VMA, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Vatrogasne ekipe su brzo izašle na teren i ugasile požar.

Više od 30 vatrogacasa učestvovalo je u gašenju požara sa 10 vozila. 

Printscreen TV Pink

- Dim je kuljao na sve strane, ali je žena, koja je vlasnica stana, uspela da izađe na vreme - objasnio je jedan od komšija koji je i pozvao vatrogasnu službu.

Otežavajuća okolnost je bila ta što je požar na 17. spratu, a i zbog nepropisno parkiranih automobila nije svim vatrogasnim vozilima bio omogućen adekvatan prilaz.  

Pričinjena je materijalna šteta, a uzrok požara utvrdiće istraga.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 6 godina

Stasno mi je zao tih ljudi koji s e ovo prezivljavaju u tom soliter.A sto se tice parkina u celoj Srbiji vlada "divlji zapad"sa parkiranjem.Svi gradovi imaju haos,nesposobne ili nemarne urbaniste koji ne vode racuna o parking prostorima.Pola nacije moze da izgori ako se nesto desi jer vatrogasci ne bi mogli da pridju.

Crni

pre 6 godina

Kako mislite nepropisno parkirana? Potrebno je ostaviti samo 80cm od ivice da se moze proci kolicima npr kaze zakon, a PP zakon kaze da PP put mora biti obelezen a nije nigde. Kod mene u naselju gotovo nigde PP vozilo cak ida nije parkirano nijedno vozilo nemoze se prici zgradama. konkretno kod mene 4 zgrade i zid od metaripo tesko da ce sem helikopterom preci preko istog.cak nema ni u jednoj zgradi PP stepenica. Uz duzno postovanje treba samo realno sagledati situaciju iliti stanje na terenu. PP put ako nije obelezen ne postoji a za to nikako nisu krivi gradjani

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija