• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.04.2018

12:03

NATAŠU BEKVALAC BRUTALNO PRETUKAO MUŽ! Napao je mrtav pijan, pevačica završila u Urgentnom centru!

Vesti

NATAŠU BEKVALAC BRUTALNO PRETUKAO MUŽ! Napao je mrtav pijan, pevačica završila u Urgentnom centru!

Podeli vest

Pevačicu Natašu Bekvalac krvnički je pretukao suprug Luka Lazukić

Kako je zavnično potvrđeno iz policije Nataša Lazukić, devojačko Bekvalac povređena je oko 4:30 sati u stanu u Omladinskoj ulici u Beogradu.

Pevačica je izjavila da joj se noćas suprug pijan vratio iz grada i legao da spava pored nje. Ona je zatim uzela njegov mobilni telefon i navodno videla ljubavne poruke. Probudila je muža i posvađali su se. 

Nakon verablnog konflikta Luka Lazukić je pretukao Natašu.

Nataša je u 11 sati došla u Urgentni s povredom glave. Doktorima je rekla da ju je udario muž, nakon čega su oni obavestili policiju. 

Instagram

Policajcima je potvrdila da je došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba, ali nije podnela prijavu protiv Lazukića.

Nataša je u Urgentni došla sa sestrom Kristinom i kumom. Imala je vidljve povrede ispod oka. Policajci su je objasnili da kad im donese povredni list, sačinice izveštaj i poslati ga tužiocu koji će odluciti o eventualnoj prijavi.

NATAŠIN MUŽ U DUGOVIMA DO GUŠE! Pevačicin biznismen nema toliko love kao što se priča

Ona to jošuvek nije uradila. Inače, policija je tražila Luku u njihom stanu, ali ga nije ga našla.

Pevačica je, navodno, oko 12 sati pozvala novinare pojedinih redakcija, fotografisala se i potom napustila Urgentni centar.

Instagram

Lazukić je Natašu napao pred njihovom dvomesečnom ćerkom Katjom. Hana Ikodinović, Natašina ćerka iz braka sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem nije bila u kući u trenutku kada je Lazukić tukao pevačicu.

Inače, Nataša Bekvalac i Luka Lazukić venčali su se sredinom septembra prošle godine na intimnoj ceremoniji na Ibici. Nekoliko prijatelja i rođaka prisustvovalo je ovom venčanju.

Inače, Nataša i Luka su postali roditelji devojčice Katje krajem februara.

(FOTO) NATA U PROVODU DESET DANA POSLE POROĐAJA! Pevačica cirkala vino sa sestrama i prijateljem




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zora

pre 6 godina

Kakva su to vencanja a da ne poznajes osobu s kojom se vencavas?

od muke naravno

pre 6 godina

Da ja imam takvu zenu i ja bih pio :) :) :)

bubasvaba

pre 6 godina

Ko mnogo bira uvek izabere BATINE i sad nek trpi nevalja onaj nevalja ovaj ko njoj valja ???.

Slobodan

pre 6 godina

Rekao sam ja mom direktoru Ljubi. Diso, pravice ona tebe od blata!

Amater

pre 6 godina

KADA NEKO NEVOLI DA GA NEKO ISKRENO VOLI,DACA JE BIO PRAVA NJENA LJUBAV...

SS

pre 6 godina

Besni,ne znaju šta će od dosade i od para,pa na urgentni,lepo.Kod sirotinje se to ne dešava jer je beda zbližava a ljubav održava,što oni i takvi kao oni za to neznaju i nemaju,ljuvab,poštovamje.

agander

pre 6 godina

Ma Nata je iskusna ženska oprostiće ona sve to.

sladjan

pre 6 godina

ustala pevacica u 5 da ide na posao!!!!!zasto zene vole bogate i sve trpe zbog para??????zasto mene nece udaj se natasa za mene!!!!!!!

QqLele

pre 6 godina

Pod hitno pronaći nasilnika i strpati ga u zatvor! S druge strane, zasto se prema svemu markentiski odnositi? Zasto moraju novinari? Jedva smo docekali da se porodi, kao da niko u ovoj zemlji osim nje nije dobio dete. Zasto moramo da znamo da 3 puta letuje godisnje. Taman se malo odmorismo, kad evo batina. Opet novinski stupci, gostovanja na televizijama...

Hrvoje Hitrec PARTIZANOVAC

pre 6 godina

a ti si bas onako ,nevina,al mozda u oko..mrš

dragovan

pre 6 godina

sa ovolikim kucicima nebi mogla biti moja supruga ni u snovima

krvnicki lupio cvrgu

pre 6 godina

uvek neki mrtvi pijani muzevi iz cista mira "krvnicki prebijaju" jadne nevine zene. nesto mi bas to i ne ide da je tako. jedan ekstrem da se nadje pa ajde, ali svaki drugi, ili ce biti da nam nikad ne prenesete istinitu pricu i sta je tu zaista bilo, sta je ta zena radila boga pitaj, mozda se cak covek samo branio, danasnje zene su agresivnije nego muskarci, i to fizicki upravo jer su zasticene ko bele mecke, to ih je osililo. a i svaki put kad citam "krvnicki prebio" na kraju ispadne da je bilo nego gurkanje i koskanje, neka cuska ili eventualno neki samar. prebijanje a pogotovo "krvnicko" kako se uvek pise, je sasvim druga stvar. da neki muskarac stvarno "krvnicki" udari da bije zenu, tesko da bi ta zena uopste ostala ziva, a kamoli pravila selfije i landarala okolo i naokolo. toliko.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija