• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

16.04.2018

10:27

NATAŠU JURILI ZELENAŠI ZBOG LUKINIH DUGOVA! Evo zašto je stvarno počeo RASPAD BAJKE pevačice i njenog muža!

Vesti

NATAŠU JURILI ZELENAŠI ZBOG LUKINIH DUGOVA! Evo zašto je stvarno počeo RASPAD BAJKE pevačice i njenog muža!

Podeli vest

Prva ozbiljna svađa između pop zvezde Nataše Bekvalac i njenog supruga Luke Lazukića nastala je kada se saznalo da on duguje ozbiljnu sumu! 

Kako tvrdi izvor lista Alo, blizak IT stručnjaku, Luka duguje oko 50.000 evra određenom krugu ljudi, koji više nisu želeli da čekaju novac, pa su ga svakodnevno pritiskali.

Pošto on nije vraćao pare, pozivi su počeli da stižu i na Natašinu adresu.

- Uveliko se o tome pričalo i ranije, samo je sada eskaliralo. On duguje velike pare nekim ljudima, otprilike, kada se sve sabere, blizu 50.000 evra. Nataša je počela da dobija pozive sa raznih strana i tražili su od nje da vrati pare koje duguje njen suprug. Kada je to čula, bila je šokirana. Nije verovala šta ju je snašlo, jer se to njoj nikada ranije nije desilo - otkriva izvor i dodaje da je tada došlo do prve svađe između supružnika.

LUKA LAZUKIĆ ŠOKIRAO! Sve rekao u policiji: Evo koja je njegova verzija priče!

- Nataša je želela da razgovara sa Lukom o svemu, međutim, on je odbijao da priča o tome i tada je, malo pred Uskrs, došlo do svađe. Luka je napustio stan i otišao kod roditelja na nekoliko dana, nakon čega su Nataša i on izgladili odnose - kaže izvor blizak Lazukiću.

Taman kada je pomislila da je sve u redu, desio se još jedan incident u njihovom stanu. Nataša je dobila batine, a preko toga nije želela da pređe.

NA NATAŠINOM TELU SU VIDLJIVI TRAGOVI NASILJA! Potresna ispovest Dragoljuba Bekvalca!

LUKA JE MALI LJIGAVAC! Saša Vidić OPLEO PO LAZUKIĆU ZBOG PREBIJANJA NATAŠE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija