• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Šašić-N.Šević

19.04.2018

20:01

LUKA JE UBIJEN NA MOJE OČI! Starleta Tamara Đurić svedok mafijaške likvidacije u klubu u centru Beograda!

Vesti

LUKA JE UBIJEN NA MOJE OČI! Starleta Tamara Đurić svedok mafijaške likvidacije u klubu u centru Beograda!

Podeli vest

Stajala sam za šankom pored Luke Radulovića (37), kad je odjeknuo pucanj. U panici sam istrčala napolje, tek onda sam saznala da je baš on ubijen, kaže Tamara Đurić (29)

Stajala sam za šankom u klubu "Ispod mosta", odmah pored mog druga Luke Radulovića (37), kad je odjeknuo pucanj. Luka se naglo okrenuo udesno i pao, a ja sam u strahu istog trenutka istrčala iz lokala. Tek kasnije sam shvatila da je Luka ubijen, priča starleta Tamara Đurić, koja je juče u 1.20 iza ponoći bila svedok mafijaške likvidacije u klubu kod Brankovog mosta u Beogradu.

Radulović je, inače, bio džudista i držao je obezbeđenje nekoliko poznatih noćnih klubova u Beogradu. Hapšen je i osuđivan zbog trgovine kokainom, koji je, kako se sumnja, preprodavao i poznatim ličnostima. Postao je poznat javnosti u septembru 2017. jer je divljajući automobilom "bentli" na Topčiderskoj zvezdi presekao kolonu vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Šef obezbeđenja

Tamara nam je ispričala da je kobne noći bila na privatnoj žurci u pivnici "Ispod mosta" u Crnogorskoj ulici u centru Beograda.
- Luka je stigao malo posle mene i pozdravio se sa svima. Ja sam ga zagrlila i poljubila, a on je stao za šank odmah pored mene. Tad se začuo pucanj. Luka se trgao, okrenuo se udesno i pao, a ja sam instinktivno i u strahu istrčala iz kafane, ne sluteći da je moj najbolji prijatelj ubijen. Kad sam izašla iz lokala, bilo mi je čudno što Luka nije uz mene. Pozvala sam ga na mobilni telefon, ali nije odgovarao - priča Đurićeva.

Informer

Nije videla ubicu
Luka se trgao, okrenuo se udesno i pao, a ja sam u strahu istrčala iz kafane. Nisam videla ubicu.
Tamara Đurić

Ubrzo su joj drugarice rekle da je Luka ubijen u pivnici.
- Pokušala sam da se vratim u lokal, ali je unutra već bila policija. Tresla sam se od šoka... Nisam videla ko je pucao jer je bio mrak. Čak nisam primetila ni da je neko podigao pištolj. Kasnije sam čula da mu je ubica u onoj gužvi u prolazu pucao s leđa i pobegao - kaže Tamara, i dodaje da je juče bila na saslušanju u policiji.
- Šest sati sam bila u stanici. Pokušavala sam da se prisetim što više detalja, ali nije mi uspevalo. Mnogo mi je teško. U šoku sam.

Informer

Poslednja fotografija nekoliko sati pre ubistva

- Luka je bio pravi anđeo čuvar. Hrabar momak, sportista, šampion. Dečko kakvog bi svaka žena poželela. Bio je emotivan i vezan za porodicu i prijatelje. On nije imao neprijatelje, niko se nije nadao da bi njega neko mogao tako da ubije - rekla je ona.

Informer

Na drugoj strani, Lukin policijski dosije pravi drugačiju sliku o njemu. On je 25. oktobra 2017. bio uhapšen po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal zbog sumnje da je bio na čelu grupe koja je preprodavala kokain u Beogradu. Tada su pored Radulovića uhapšeni i Nebojša Stošić (41), Milka Gajić (30) i Aleksa Milosavljević (46), a od njih je zaplenjeno 116 grama kokaina.

Bulat: Luka je bio sportista i vredan momak

Pevač Marko Bulat kaže da je Luku poznavao još od malih nogu i da su odrasli u istom kraju.
- On i njegov brat trenirali su džudo. Bio je dobar momak, vredan. Veliki sportista. U šoku sam. Nisam ga dugo video, a povremeno sam ga sretao na splavovima na kojima je radio kao obezbeđenje - kazao je Bulat.

Istragom je utvrđeno da je Radulović bio zadužen za nabavku kokaina, koji je distribuirao posredstvom ostalih uhapšenih.
- Drogu je prodavao i u noćnim klubovima u kojima je radio kao obezbeđenje, a postoje operativni podaci da su mu klijenti bili i neke poznate ličnosti - naveo je tada izvor iz istrage.

Na početku suđenja Luka je negirao da je prodavao drogu, ali je početkom marta sklopio sporazum sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, priznavši da je trgovao kokainom, zbog čega je osuđen na tri godine zatvora. Nakon toga je pušten na slobodu, ali je potom izbegavao da primi rešenje o upućivanju na izdržavanje kazne.

Radulović je bio 20 dana u pritvoru i nakon što je 2. septembra 2017. "bentlijem" izazvao incident na Topčiderskoj zvezdi, presekavši kolonu predsednika Srbije. Tad su u "bentliju" bili i Stevan Dukić (23) i Miloš Tančev (23). Oni su na saslušanju izjavili da su tog jutra pozajmili auto od bivšeg fudbalera Ivice Dragutinovića i da su samo hteli da se malo provozaju.

MESEC DANA PRE UBISTVA! Luka Radulović se nagodio s Tužilaštvom - ČEKAO DA IDE U ZATVOR!

Informer

SPORAN "BENTLI"  Ivica Dragutinović pozajmio Raduloviću limuzinu

Utvrđeno je da je Radulović, koji je bio za volanom "bentlija", u trenutku udesa bio pod dejstvom alkohola i narkotika. Sva trojica su optuženi za ugrožavanje sigurnosti i taj postupak je još u toku.

Pucao na Čečene
Za Radulovićem je tragala i austrijska policija jer je prošlog leta u jednom klubu u Beču pucao na dvojicu Čečena, nakon čega je pobegao natrag u Srbiju.
Hapšen je zbog droge i 2016, kada je kod njega pronađeno 10 grama kokaina. I pre toga su mu pisane krivične prijave zbog posedovanja i preprodaje droge, ali i zbog razbojništva i nasilničkog ponašanja.
Radio je u mnogim prestoničkim kafićima i klubovima, a bio je i pripadnik agencije za obezbeđenje koja je u vlasništvu bivšeg ultimat-fajtera Dušana Panajotovića.

Družio se s poznatim ličnostima

Informer

Luka Radulović se družio sa mnogim poznatim ličnostima, a na svom Fejsbuk profilu objavljivao je fotografije sa pevačima Radišom Trajkovićem Đanijem, Acom Lukasom, kao i brojnim sportistima. Redovno je objavljivao i slike iz noćnog provoda sa prijateljima i devojkom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija