• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

20.04.2018

16:11

LUKIN UBICA SE SAKRIO MEĐU GOSTIMA NA ŽURCI! Detalji iz istrage mafijaške likvidacije u pivnici u Beogradu!

Vesti

LUKIN UBICA SE SAKRIO MEĐU GOSTIMA NA ŽURCI! Detalji iz istrage mafijaške likvidacije u pivnici u Beogradu!

Podeli vest

Kamere sa video nadzora nisu snimile ubicu kako puca u Luku Radulovića (37) za šankom, ali je snimljeno svih 50-ak gostiju kako ulaze i izlaze iz kluba u kojoj je bila privatna žurka. Među njima je bio ubica

Kamere sa video nadzora pivnice "Ispod mosta" u Beogradu nisu snimile trenutak kad je u sredu u 1.20 osuđivani narko-diler Luka Radulović (37) ubijen za šankom! Međutim, kamere su snimile svih 50-ak gostiju koji su te noći ušli i izašli iz pivnice, gde je bila privatna žurka! Među tim ljudima je i ubica, a na policiji je da utvrdi ko je on!

Sistem eliminacije

Izvor iz istrage kaže da je kobne noći pivnica bila puna ljudi, ali niko od njih nije video trenutak kad je ubica prišao Raduloviću s leđa u toj gužvi i krišom ispalio hitac u njega.

Mirni
Posle pucnja u lokalu svi su mirno izašli, nijedna osoba nije u žurbi izletela napolje i otrčala da bi bila sumnjiva
Izvor iz istrage

- Kad je odjeknuo pucanj, svi su počeli da izlaze iz lokala, a među njima i ubica. Svi su snimljeni kamerom koja pokriva ulaz u lokal, pa je na policiji da utvrdi identitet svakog od njih, da ih sasluša i da sistemom eliminacije dođe do osumnjičenog. Inače, na snimku sa nadzorne kamere vidi se kako posle pucnja u lokalu svi mirno izlaze iz njega, nijedna osoba nije u žurbi izletela napolje i otrčala da bi bila sumnjiva - otkriva naš izvor.

On, međutim, u interesu istrage nije hteo da otkrije da li je na mestu zločina pronađena i čaura od metka, na kojoj bi eventualno moglo biti i bioloških tragova ubice.
- Mogu da kažem samo da je Radulović usmrćen jednim metkom, koji mu je isekao veliki krvni sud u grudima i brzo je iskrvario. Nije mu bilo pomoći - rekao je on.

LUKA JE UBIJEN NA MOJE OČI! Starleta Tamara Đurić svedok mafijaške likvidacije u klubu u centru Beograda!

Informer

Žestoki momak Luka Radulović

Radulović je, podsetimo, ubijen za šankom dok je pored njega stajala starleta Tamara Đurić. Ona je za Informer ispričala da je u jednom trenutku čula hitac, da se Luka trgao i pao, nakon čega je ona pobegla iz lokala. Nije videla ubicu i tek malo kasnije je čula da je zapravo njen prijatelj ubijen.

Radulović je bio džudista i držao je obezbeđenje nekoliko poznatih noćnih klubova u Beogradu. Postao je poznat javnosti u septembru 2017. jer je divljajući automobilom "bentli" na Topčiderskoj zvezdi presekao kolonu vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Proveo je tad 20 dana u pritvoru, a protiv njega i još dvojice mladića podnete su prijave zbog ugrožavanja sigurnosti. Taj postupak još nije završen.
Luka je potom 25. oktobra 2017. bio uhapšen zbog sumnje da je bio na čelu grupe koja je preprodavala kokain u Beogradu. Tada su pored Radulovića uhapšeni i Nebojša Stošić (41), Milka Gajić (30) i Aleksa Milosavljević (46), a od njih je zaplenjeno 116 grama kokaina.

Luka je u početku negirao da je prodavao drogu, ali je početkom marta sklopio sporazum sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, priznavši da je trgovao kokainom, zbog čega je osuđen na tri godine zatvora (vidi okvir). Nakon toga je pušten na slobodu, ali je potom izbegavao da primi rešenje o upućivanju na izdržavanje kazne.

Tražila ga Austrija

Takođe, bio je na crvenoj poternici Interpola jer ga austrijska policija sumnjiči da je prošlog leta u jednom klubu u Beču pucao na dvojicu Čečena, nakon čega je pobegao natrag u Srbiju.
Radulović je hapšen zbog droge i 2016, ali su mu i pre toga pisane krivične prijave zbog posedovanja i preprodaje narkotika, kao i zbog razbojništva i nasilničkog ponašanja.
Luka se družio sa mnogim poznatim ličnostima, a na svom Fejsbuk profilu objavljivao je fotografije iz noćnog provoda sa pevačima, starletama i sportistima.

Mogući motiv poslovi oko droge?

Policija sumnja da bi jedan od motiva likvidacije Luke Radulovića mogao biti neraščišćeni računi oko poslova s drogom. Luka je nedavno potpisao sporazum o priznanju krivice sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, kojim je priznao da je prodavao kokain u Beogradu. Međutim, u Tužilaštvu nisu hteli da otkriju da li je Luka prilikom potpisivanja nagodbe priznao i ko je sve učestvovao u lancu šverca i preprodaje kokaina, što bi mogao biti povod da mu se neko osveti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ko žestok

pre 5 godina

Svi žestoki trule. Ostali, odreknite se te ideje i tog "epiteta". Em što se tamanite među sobom, em što vas tamani država. Čim se nikada ne otkrije ubica žestokih momaka, peto ili šesto odeljenje je tu, uvek spremno i ne greši. Primera ima, podosta, da ne nabrajam. Zato, ne slikajte se sa "starletama", čitaj k**vama, napumpanih usana, grudi i d**eta, uskoro idete 2 metra dole.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija