• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

22.04.2018

17:13

SNAŽNA PORUKA NA RADULOVIĆEVOJ SAHRANI! Ovako se od Luke OPROSTIO ROĐENI BRAT! SVI POČELI DA PLAČU!

Vesti

SNAŽNA PORUKA NA RADULOVIĆEVOJ SAHRANI! Ovako se od Luke OPROSTIO ROĐENI BRAT! SVI POČELI DA PLAČU!

Podeli vest

Luka Radulović (37) iz Beograda, koji je u sredu ubijen u kafiću „Ispod mosta“, sahranjen je juče na groblju Orlovača u Beogradu. Na sahrani je bilo više od 1.000 ljudi, a među njima i starleta Tamara Đurić, koja je bila tik uz njega kada je likvidiran

Na skupu je bila i pevačica Anabela Atijas, kao i žestoki momci sa beogradskog asfalta. Starleta Tamara Đurić je gotovo među poslednjima otišla s Lukinog groba, vidno utučena zbog smrti bliskog prijatelja!

Luka Radulović, koji je uskoro trebalo da ide na izdržavanje kazne od tri godine zbog dilovanja kokaina, pokopan je juče oko 12 sati na groblju Orlovača! Najpre je služeno opelo za pokoj njegove duše, a zatim je kolona krenula ka Lukinoj večnoj kući. Od njega su se oprostili porodica, devojka Isidora i prijatelji. 

- Luka je bio sportista, boem, dobar, nežan i emotivan čovek! Živeo je onako kako je hteo, po svom! Nemojte da se svetite za Lukino ubistvo. Meni i porodici ćete pomoći tako što ćete da mu upalite sveću i molite se za njega u narednih 40 dana - rekao je Lukin rođeni brat David Radulović okupljenim prijateljima.

Posle Lukinog brata, okupljenima se obratio i džudista Srđan Mrvaljević, njegov najbolji drug i kum, koji je bio viceprvak sveta 2011.

facebook

- Poznajemo se odmalena, zajedno smo trenirali. Bili smo različiti, a kako se u narodu kaže, suprotnosti se privlače! Živeo je hrabar život. Kakav je bio u džudou, takav je bio i na ulici - žestok momak. Prema devojkama je uvek bio džentlmen, u kafani veliki boem. Živeo je s one strane zakona, voleo je da uživa u životu.

Nažalost, stigla ga je najgora kazna! Danas ću ti odgovoriti na pitanje koje si mi hiljadu puta postavio - koga više volim, tebe ili Davida... Tebe volim više - rekao je Lukin kum.

Nakon kumovog govora, okupljeni su počeli da plaču, Lukinoj majci je pozlilo, zbog čega su je polivali vodom, a devojka Isidora je pala na kolena.

LUKA PRE UBISTVA BIO SA LUKASOVOM SONJOM I BIBOM! Otkrivamo s kim je diler proveo poslednje trenutke u pivnici!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija