• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

22.04.2018

22:47

MASOVNA GROBNICA KOD ĐAKOVICE! Pronađena tela Srba sa KIM!

Vesti

MASOVNA GROBNICA KOD ĐAKOVICE! Pronađena tela Srba sa KIM!

Podeli vest

Ostaci tri tela pronađeni su u masovnoj grobnici u blizini Đakovice a, prema Informerovim saznanjima, u toj betonskoj rupi nalazi se još najmanje 15 ljudi koji su ubijeni tokom rata na KIM

Zamenik direktora Odeljenja za sudsku medicinu koje deluje pri EULEX-u Tarja Formisto, kazala je da su pronađeni ostaci tri osobe za koje se sumnja da su ubijeni tokom rata na Kosovu 1998-1999.

Prve indicije su da ostaci pripadaju žrtvama ubijenim tokom poslednjeg rata na Kosovu. Do sada smo pronašli tri osobe a više detalja znaćemo sledeće nedelje - rekla je ona.

Iskopavanje su nadzirali članovi Komisije za nestala lica na KIM.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija