• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

24.04.2018

22:40

DEDA (65) OBLJUBIO SVOJU UNUKU (8)! Jezivo seksualno zlostavljanje u selu Provo kod Šapca

Vesti

DEDA (65) OBLJUBIO SVOJU UNUKU (8)! Jezivo seksualno zlostavljanje u selu Provo kod Šapca

Podeli vest

M. M. (72) dirao i ljubio rođenu unuku po intimnim delovima tela u voćnjaku. Videla ga supruga, a ćerka ga prijavila policiji

Meštanin sela Provo kod Šapca M. M. (72) uhapšen je 20. aprila zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju rođenu unuku (8)! Pomahnitalog starca zatekla je supruga kako u voćnjaku dira i ljubi unuku po intimnim delovima tela, a njegova ćerka ga je odmah prijavila policiji!

Često jela slatkiše

Izvor iz istrage kaže da majka devojčice ni u jednom trenutku nije sumnjala da njen otac zlostavlja njenu ćerku.

- Primetila je jedino da njena ćerka u poslednje vreme često

Jezivo

Starac je unuku skinuo golu i dok ju je ljubio i mazio, ubeđivao ju je da je to sve potpuno normalno

jede slatkiše. Kada bi je pitala odakle joj, devojčica bi joj rekla da joj je kupio deda. Majka devojčice pretpostavlja da je M. M. možda slatkišima pokušavao na neki način da "potkupi" i odobrovolji dete kako ne bi nekom ispričalo šta mu deda radi. Majka je kazala da joj se ćerkica nikada nije žalila na dedu i da zato niko nije posumnjao da je on seksualno zlostavlja - dodaje naš sagovornik.

Prema rečima našeg izvora, M. M. je verovatno u više navrata napastvovao unuku, a uhvaćen je 20. aprila, dok je bio s njom u voćnjaku.

- Starac je unuku skinuo golu i dok ju je mazio, ubeđivao ju je da je to sve u redu. U tom trenutku je naišla njegova supruga i umalo se onesvestila od šoka. Starac je brže-bolje obukao unuku, a njegova žena je otišla kod ćerke i ispričala joj šta je videla u voćnjaku - navodi naš izvor.

Informer

Majka devojčice je pozvala policiju, koja je uhapsila M. M., a potom je obavljen razgovor sa detetom, u prisustvu psihologa.

- Devojčica je do detalja ispričala kako ju je deda dirao i ljubio po telu. Govorio joj je da je to sve normalno, ali da ipak nikom ne priča šta njih dvoje rade kad su sami - rekao je naš sagovornik.

U Provu otac silovao ćerku 2015.

U selu Provo u novembru 2015. desio se sličan slučaj seksualnog zlostavljanja, kad je uhapšen D. M. (50) jer je silovao svoju tada petnaestogodišnju ćerku. Lekari su nakon pregleda utvrdili da je devojčica zatrudnela s ocem. Utvrđeno je da ju je monstrum mesecima silovao, a slučaj je otkriven kada ga je prijavila nevenčana supruga i majka devojčice. Nesrećna devojčica je ometena u razvoju, nepokretna je, ne govori, a i slabo vidi i čuje.

Nesrećna devojčica je potom odvedena i na ginekološki pregled, koji je potvrdio da nema povreda po genitalijama.

Meštani u šoku

Meštani sela Provo ostali su u šoku kad su čuli šta je M. M. radio svojoj unuci.

- Biljana se pre nekoliko godina razvela i sa troje dece se vratila kod roditelja. Pored ćerke ima i dva mlađa sina. Nikada nismo čuli da su oni imali nekih problema u kući. M. M. je u penziji, radio je na brodovima ranije i stvarno nikada nije odavao utisak da bi mogao da uradi tako nešto - prokomentarisao je komšija.

U ovaj slučaj uključio se i šabački Centar za socijalni rad, koji je obavio razgovore sa devojčicinom majkom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stanimir

pre 5 godina

Dedu u zatvor do kraja života. Staviti ga u ćeliju sa pederima, da ga zlostavljaju dok god ne crkne, mrcina jedna stara. Pooštriti zakon u ovim slučajevima. Uvesti teški prinudni rad... Tek tad će biti reda. Smrtna kazna u ovim slučajevima ne dolazi u obzir. Samo težak rad i zlostavljanje, na gore opisan način.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija