• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D. - A. C.

27.04.2018

11:47

JEZIV PORODIČNI ZLOČIN U KUČEVU! Ubila nasilnog supruga, PA SA SINOVIMA ZAKOPALA LEŠ!

Vesti

JEZIV PORODIČNI ZLOČIN U KUČEVU! Ubila nasilnog supruga, PA SA SINOVIMA ZAKOPALA LEŠ!

Podeli vest

Policija je juče na jednom placu iskopala kosti Srećka Lj. (43), koji je nestao 2015. Tokom ekshumacije, njegova žena S. Lj. (48) je u napadu panike priznala da ga je tada ubila zajedno sa sinovima

Policija je juče u Kučevu privela 48-godišnju S. Lj. zbog sumnje da je sa dvojicom sinova pre tri godine ubila svog muža Srećka (43) i zakopala leš na jednom napuštenom placu!

Svinja
Poznaniku su rekli da je u ciradi umotana zaklana svinja zaražena trihinelozom, pa su hteli da je zakopajuIzvor iz istrage

Srećku se, naime, 2015. izgubio svaki trag, a inspektori su juče, posle dojave, saznali da se na napuštenom placu nalaze njegove kosti! Tokom ekshumacije, S. Lj. je u napadu panike priznala policajcima da je pre tri godine ubila muža i sa sinovima sakrila leš, pa su sve troje odvedeni na saslušanje!

Izvor iz istrage kaže da je Srećkovo telo poslato na obdukciju, gde će DNK analizom i zvanično biti potvrđen njegov identitet.

- Tek nakon toga će tužilac moći da zatraži pritvor za osumnjičene i naloži dalju istragu. Njihova porodična kuća je juče detaljno pretresena i postoje veoma jake indicije da iza celog zločina stoji S. Lj. - objasnio je naš izvor.

Prema njegovim rečima, Srećko je nestao 2015, a S. Lj. je policajcima tvrdila da je on sve vreme bio u inostranstvu i da je s njim izgubila svaki kontakt.

- Međutim, prema kasnijem priznanju ove žene, ona je tokom jedne burne svađe otela pištolj od Srećka i ubila ga sa nekoliko hitaca. Zatim je sa sinovima zamotala leš u neku ciradu, pa su zamolili poznanika M. I. (40) da ih odveze do njihovog placa u okolini Kučeva. Poznaniku su rekli da je u ciradi umotana zaklana svinja koja je zaražena trihinelozom, pa su hteli da je zakopaju - priča naš izvor.

Cela porodica ima dosije u policiji

Pokojni Srećko, kao i njegova supruga i dvojica sinova, imaju debele dosijee u policiji. Srećko u krivičnom dosijeu ima više prijava zbog nasilja, dok je S. Lj. evidentirana zbog krivičnih dela neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću i kleveta. Stariji sin A. Lj. je hapšen zbog nasilja, krađa i nelegalnog oružja, dok L. Lj. u krivičnom dosijeu ima krivična dela vezana za nasilje i pljačke.

Nakon što su se rešili tela, majka i sinovi su ispričali poznanicima po Kučevu da je Srećko otišao u Crnu Goru, pa u Švedsku.

Prošlo je od tada skoro tri godine, a požarevačka policija je došla do informacije da je Srećko zapravo ubijen i da je njegova supruga organizovala da se leš zakopa na zapuštenom placu.

- Dobijeno je odobrenje od suda, pa je na placu te porodice, u prisustvu S. Lj., počelo otkopavanje. Forenzičari su ubrzo otkrili ciradu, a u njoj su bile kosti i lobanja ljudskog porekla - naveo je izvor.

Srećkova supruga je, prema njegovim rečima, u tom trenutku iznenada dobila napad histerije!

- Počela je da vrišti, pa da plače... Inspektori su je na kratko umirili, a ona im je u neformalnom razgovoru priznala stravičan zločin. Kazala je i da je posle zločina bacila Srećkov pištolj u jedan potok, ali je tvrdila da njeni sinovi nemaju nikakve veze sa ubistvom njihovog oca - kaže on.

Meštani Kučeva juče su bili šokirani kad su čuli da su Srećka ubili njegovi najbliži, ali su nerado pričali o njemu.

- Srećko je bio užasno prgav, nasilan i opasan čovek. Nije se nikog plašio, a umeo je svojevremeno da se pokači i sa najjačim kriminalcima u Srbiji. Bio je visok skoro dva metra i jak kao bik, zato mi je čudno što mu je na kraju žena došla glave - kaže Srećkov poznanik iz Kučeva

UBIO POZNANIKA JER GA JE SPREČIO DA NAPRAVI POKOLJ! Detalji nezapamćenog zločina u selu Miljević nadomak Golupca!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljube

pre 5 godina

Baš neka divna porodica, ne zna se ko je veća cvećka ...

Saradžogla

pre 5 godina

... А онда су позвали познаника да однесе ,,угинулу свињу ,,,! Ајде,бре! Гарантовано је знао шта вози и шта се закопава.А да је породица ,,сачувај нас боже од так'их,, то стоји!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija