• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.04.2018

23:59

KRAJ DRAME U PAZARU! Zabarikadirani muškarac se predao policiji!

Vesti

KRAJ DRAME U PAZARU! Zabarikadirani muškarac se predao policiji!

Podeli vest

Muškarac E. A. (65) koga je policija u Novom Pazaru ćele noći ubeđivala da odustane od ubistva članova porodice i samoubistva, konačno se predao

10.35 - E. A. (65) koji je tokom cele noći bio zabarikadiran i pretio da će pobiti članove porodice, a zatim i sebe, predao se policiji. E. A. se i dalje nalazi u kući u koju su ušli policajci i ekipa Hitne pomoći.

10.28 - Sa E.A. pregovara načelnik novopazarske policijske uprave Rešad Džanković koji je od sinoć na mestu događaja.

10.05 - Lekari Hitne pomoći ušl su u kuću zabarikadiranog muškarca.

8.50 - Policija u Novom Pazaru i dalje pokušava da muškarca E.A. (65) koji se zabarikadirao u svojoj kući pod oružjem odgovori od upotrebe oružja.

Pripadnici PU Novi Pazar celu noć su proveli na ulici a muškarac odbija da komunicira sa policajcima.

Nakon što mu se pištolj zakočio a članovi porodice uspeli da se izvuku iz kuće, ostao je unutra sam.

01.50 - Svi članovi porodice su evakuisani. E.A. se trenutno sam zabarikadirao u porodičnoj kući.

Prema navodima izvora iz MUP-a očekuje se dolazak tima za pregovore specijalne jedinice policije.

Policija je opkolila objekat i u toku su pregovori sa muškarcem koji tvrdi da je naoružan.

Očekuje se dolazak specijalaca. Na mestu incidenta nalazi se nekoliko policijskih patrola, ali se još sa sigurnošću ne može reći ko je sa njim u kući.

Kako Informer saznaje, jedan od ukućana je ipak uspeo da izađe iz kuće, ali nije poznato gde se nalaze ostali članovi porodice. 

Pripadnici PU Novi Pazar blokirali su Ulicu Vuka Karadžića u kojoj se kuća nalazi, a okupio se i veliki broj znatiželjnih građana.

A.G.

Inače u ovoj ulici, u neposednoj blizini kuće u kojoj se nalazi naoružani muškarac su tri srednje i jedna osnovna škola Državni univerzitet.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17