• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija danas

29.04.2018

22:45

DRAMA NA POMENU NIKOLI BOJOVIĆU: Dojava o bombi na grobu Lukinog brata!

Vesti

DRAMA NA POMENU NIKOLI BOJOVIĆU: Dojava o bombi na grobu Lukinog brata!

Podeli vest

Pomen Nikoli Bojoviću (39), rođenom bratu Luke Bojovića (45), koji je 29. aprila 2013. ubijen u centru Beograda, održan je u subotu ujutru na Novom groblju. Pre nego što su stigli porodica i prijatelji grobno mesto i okolinu pretražila je policija zbog dojave da je kod nadgrobnog spomenika Bojoviću postavljena bomba

Pomenu povodom pete godišnjice smrti prisustvovalo je stotinak najbližih prijatelja i rodbine, među kojima je bila majka braće Bojović Anđelka, njihova sestra Marija i brat od strica Nebojša. Kao i prethodnih godina, pomen su pratili policajci u civilu, koji su motrili da ne dođe do nekakvog incidenta, ali se ovog puta prava drama odvijala pre nego što su rođaci i prijatelji Nikole Bojovića stigli na groblje.

Kako se nezvanično sazanje, u subotu ujutru uprava groblja pozvala je policiju i prijavila da postoji sumnja da je u okolini spomenika Bojoviću postavljen eksploziv, ali se još nije saznalo da li im je to dojavljeno telefonom ili na neki drugi način.

- Na lice mesta odmah je upućena kontradiverziona ekipa MUP koja je pretražila teren. Policajci su detaljno pregledali okolinu, korišćeni su i psi tragači, ali ništa nije pronađeno. Srećom, ispostavilo se da je dojava bila lažna i da nema mesta panici. Nakon toga uprava groblja je obaveštena da nema nikakve pretnje po ljude i pomen je obeležen bez ikakvih incidenata - kaže dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

Likvidacija

Nikola Bojović ubijen je 29. aprila 2013. godine, a u njega je, po naređenju Slobodana Šaranovića, pucao plaćeni ubica Saša Cvetanović, a pomogao mu je Ratko Koljenšić.

Cvetanović je zbog tog ubistva prvostepeno osuđen na 35, a Koljenšić na 30 godina zatvora. Slobodan Šaranović nije dočekao kraj suđenja, ubijen je u Budvi ispred svoje kuće u februaru 2017. godine.

SESTRA NIKOLE BOJOVIĆA NAPRAVILA HAOS NA SUĐENJU: Smeće jedno, kako smeš da me pogledaš u oči!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija