• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

30.04.2018

15:47

OTAC MONSTRUM GODINAMA SILOVAO ĆERKU (14)! Jezivo porodično nasilje u Draginju kod Koceljeve!

Vesti

OTAC MONSTRUM GODINAMA SILOVAO ĆERKU (14)! Jezivo porodično nasilje u Draginju kod Koceljeve!

Podeli vest

Mirko P. (41) skoro pet godina silovao rođenu ćerku (14). Prvi put kad je imala samo devet godina. Mirkova majka: Molila sam policajce da mu ja presudim

Mirko P. (41) iz sela Draginje kod Koceljeve uhapšen je u subotu zbog sumnje da je u poslednjih pet godina u više navrata silovao svoju rođenu ćerku (14)! Prvi put ju je obljubio kad je imala samo devet godina!

Devojčica je odvedena na ginekološki pregled, koji je pokazao povrede i na genitalijama i na anusu, nakon čega je monstrum uhapšen!

Mirkova supruga D. P. ispričala je reporterima Informera da nije imala pojma kroz kakav pakao prolazi njihova ćerka!

- Sa Mirkom sam 17 godina u braku i imamo četvoro dece. Nikada nisam primetila da on radi takve stvari nekom od naše dece - priča očajna majka.

Novak Đurović

OČAJNE.. Baka i majka zlostavljane devojčice

Devojčica je, prema njenim rečima, sve vreme trpela i ćutala.

- Ne bi se ni saznalo šta joj radi da je pre nekoliko dana nisu uhvatili u krađi u prodavnici. Ukrala je bananicu. Pitali smo je zašto je to uradila, a ona je briznula u plač. Babi, Mirkovoj majci, u jednom trenutku je rekla: "Znate li vi šta otac meni radi?" Baba ju je tada pritisla i ona je sve ispričala. Kazala je da ju je otac prvi put silovao kad je imala samo devet godina... Kakav je to otac...? Pretio joj je da će nas sve pobiti ako nekome kaže šta joj radi - jadala se uplakana Mirkova supruga.

Monstrum je spopadao ćerku kad god bi imao priliku, kada devojčica ode u kupatilo da se okupa, na njivi, u kući...

- Ko zna koliko puta ju je silovao... Kada je Mirkova majka pozvala policiju i patrola otišla kod njega na posao da ga uhapsi, on je pobegao! Zatim je kolima namerno udario u neki zemljani bedem, navodno je hteo da se ubije. I treba da se ubije kada je ovo uradio našem detetu! Obeležio je i ćerku i sve nas za ceo život. Svi će u nju upirati prstom - ogorčena je D. P.

Novak Đurović


Mirkova majka nam je ispričala da je lično htela da presudi sinu monstrumu.

- Molila sam policajce da me puste da mu ja sudim. Ja sam ga rodila, ja ću mu i presuditi kad je takav zlotvor - kaže očajna baba zlostavljane devojčice.

Dok su reporteri Informera pričali sa Mirkovom ženom i majkom, nesrećna devojčica je tiho jecala. U jednom trenutku je utrčala u kuću, iz koje se čuo jeziv urlik, a zatim i plač.

O stravičnom zlostavljanju obavešten je Centar za socijalni rad u Koceljevi. Devojčica je bila i u nedelju na ginekološkim pregledima, koji su pokazali da je više puta silovana i vaginalno i analno.

Novak Đurović

NE MOŽE DA VERUJE: Mirkov otac

Inače, Mirkova porodica nam je ispričala da je on bio nasilan i u više navrata je tukao i suprugu i najstarijeg sina (17). Mirkov otac je zbog toga više puta zvao policiju, ali ovaj nikada nije završio iza rešetaka zbog tog nasilja.

Mirku je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden nadležnom tužiocu.

Hteo da se ubijeKad su došli da ga hapse, Mirko je pokušao da se ubije. I treba kad je ovo uradio našem detetu!Majka devojčice

Optužila pastorka da joj je silovao ćerku (3)

Policiji je u subotu prijavljeno još jedno seksualno zlostavljanje, ali istraga ovog slučaja je još u toku. Naime, Maja A. iz sela Zaplanjska Toponica kod Gadžinog Hana prijavila je da je njen pastorak (17) silovao njenu trogodišnju ćerku!
- Ona je posumnjala da joj je ćerka zlostavljana jer je prilikom presvlačenja devojčice primenila crvenilo na njenim genitalijama. Policija je odmah uključila u istragu i Centar za socijalni rad, u čijoj su pratnji majka i dete odvedeni ginekologu. Međutim, pregledom je utvrđeno da dete nije silovano - kaže naš sagovornik iz istrage.
Zatim su, kaže on, uzeti brisevi i biološki materijal osumnjičenog mladića:
- Nakon što dobijemo izveštaj veštaka sudske medicine, znaćemo da li je optužba osnovana. Mladić, kog je maćeha optužila, nikada ranije nije bio osumnjičen za seksualne delikte, ali jeste za krađe. Istražni organi ispitaće da li je maćeha namerno lažno prijavila pastorka, s obzirom na to da s njim nije u dobrim odnosima.                                             D. K.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija