• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf rs

01.05.2018

14:25

STRAVA U VALJEVU! Na izložbi pasa izujedana devojčica, HITNO PREVEZENA U BOLNICU!

Vesti

STRAVA U VALJEVU! Na izložbi pasa izujedana devojčica, HITNO PREVEZENA U BOLNICU!

Podeli vest

Na izloži pasa u Valjevu došlo je do incidenta, kada je 11-godišnju devojčicu T.A. ujeo pas rase "japanska akita". Kako saznajemo, dete je nakon zbrinjavanja u urgentnom centru valjevske bolnice pušteno na kućno lečenje

Incident se dogodio na stadionu FK "Budućnost" u Valjevu, gde se danas održava izložba pasa.

Kako saznajemo, pas koji je ujeo devojčicu nije učestvovao na današnjoj izložbi.

Nezvanično saznajemo da ga je vlasnik vodio na povocu, kada se otrgao i ugrizao devojčicu.

- Devojčica je prišla vlasniku psa bio posetilac izložbe i pitala ga da li može da pomiluje psa, koji je bio na povocu. Dobila je odobrenje, počela da ga miluje ali je u jednom tenutku pas, koji je kućni ljubimac i uredno je vakcinisan, reagovao i ugrizao je za obraz.

- Reč je o mirnom psu koji je naviknut na ljude i decu jer je kućni ljubimac, ali s obzirom da je danas velika vrućina došlo je do toga da tako reaguje i ugrize dete - objašnjavaju u Kinološkom društvu "Marko Pavlović", koje je organizator izložbe pasa.

Ovo je drugi incident u poslednjih 10-ak dana u Valjevu. Tokom sportskog časa na stadionu u valjevskom naselju Peti puk, rotvajler je 20. aprila ujeo osmogodišnjeg dečaka, koji je učenik OŠ "Andra Savčić".

Dečak je prošao sa lakim povredama.

Daljinac


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija