• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.05.2018

09:34

(VIDEO) STRAVIČAN OBRT! Muškarac poginuo, jer je AKTIVIRAO BOMBU U AUTU?!

Vesti

(VIDEO) STRAVIČAN OBRT! Muškarac poginuo, jer je AKTIVIRAO BOMBU U AUTU?!

Podeli vest

Muškarac S. M. (34) poginuo je jutros u nesreći koja se dogodila na starom Obrenovačkom drumu, a povređena je njegova supruga koja kaže da je sletanje sa puta možda izazvao muž aktiviranjem bombe

Prema prvoj informaciji, na Obrenovačkom putu došlo do sletanja automobila sa puta pri čemu je muškarac stradao, a žena povređena.

Navodi se da je policija došla na mesto nesreće, a Hitna pomoć je ženu prevezla na VMA.

Mediji navode da je ona, nakon što je pregledana, policajcima izjavila da je pre sletanja sa puta čula snažnu eksploziju i da sumnja da je muž hteo da ubije nju i sebe i da je tokom vožnje aktivirao bombu.

Navodi se da je policija obavila uviđaj i pronašla osigurač, ali za sada nije poznato da li je on potiče od bombe ili možda od plinske boce u vozilu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija