• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Inforemr.rs

05.05.2018

18:26

ZVANIČNO POTVRĐENO! ARKANOV UBICA LIKVIDIRAN U AFRICI!

Vesti

ZVANIČNO POTVRĐENO! ARKANOV UBICA LIKVIDIRAN U AFRICI!

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije potvrdilo je da je u Južnoj Africi likvidiran ubica Željka Ražnatovića Arkana, Milan Miki Đuričić

Identitet Milana Đuričića utvrđen je prema otiscima prstiju. Interpol je srpskoj policiji poslao otiske osobe za koju se sumnjalo da je Milan Đuričić, a srpski forenzičari su proverom iz policijske arhive utvrdili podudarnost otisaka sada već pokojnog Milana Mikija Đuričića.

Podsetimo, Đuričić je ubijen 25. aprila u Johanezburgu, u Južnoj Africi gde se godinama krio.

On je izrešetan na ulici dok je u automobilu čekao na semaforu.

Kako su naveli lokalni mediji, belo vozilo je pratilo Đuričićev džip. Kada se on zaustavio na semaforu, ubice su prišle, preprečile mu put.

Prema rečima očevidaca, tri osobe su izašle iz automobila i otvorile su vatru na Đuričića koji je na mestu preminuo.

Đuričić je likvidiran na samo 100 metara od restorana u kome ga je član "zemunskog klana" čekao na ručku.

Milan Miki Đuričić je u bekstvu od 2006. godine, kada je osuđen na 30 godina robije zbog saučesništva u ubistvu Željka Ražnatovića Arkana u januaru 2000. godine.

Sa Milanom je u Južnoj Africi u stalnom kontaktu bio i Dobrosav Gavrić koji je ubio Arkana. Njega godinama afričke vlasti nisu isporučile Srbiji.

Đuričić je inače iz Loznice, gde mu žive majka i dve sestre, a otac mu je preminuo pre nekoliko godina. S njima je, prema čaršijskim pričama, bio u stalnom kontaktu i brinuo o njima. navodno im je pomagao iako je bio daleko od njih. Bio je brižan i odlično je znao šta se zbiva, ne samo u njegovoj familiji, nego i u gradu.

SVI DETALJI LIKVIDACIJE ARKANOVOG UBICE! Izrešetan na semaforu, 100 metara odatle čekao ga SARADNIK IZ "ZEMUNSKOG KLANA"!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
predragm

pre 5 godina

A gde je njegovo telo sahranjeno? Ako ga ne dopreme u Srbiju onda je on ziv i zivi negde u Americi kao zasticeni svedok. On i nije ubica Arkana on je pomagac a ubica je ziv i zdrav u JARu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija