• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

06.05.2018

11:31

NESREĆA U RUDNIKU KOD MEDVEĐE: Poginuo rudar, povukla ga pokretna traka!

Vesti

NESREĆA U RUDNIKU KOD MEDVEĐE: Poginuo rudar, povukla ga pokretna traka!

Podeli vest

U rudniku Lece kod Medveđe noćas je poginuo rudar Vladica Nikolić (1986). Njega je povukla pokretna traka i izazvala trenutnu smrt

Dežurna ekipa Doma zdravlja iz Medveđe, koja je odmah zašla na mesto događaja, mogla je da konstatuje samo smrt, rekla je za Fonet dežurni lekar Doma zdravlja Dragana Pavlović.

Vladica Nikolić, koji je u rudniku počeo da radi pre oko pola godine, ostavio je dvoje dece od jedne i četiri godine.

U poslednje tri godine ovo je četvrti rudar koji je poginuo u ovom rudniku.

Prošle godine 11. septembra, pogunila su dva rudara, nadzornik u rudniku Zoran Petkovski iz Krive Palanke i Toni Nanev iz Probištipa, državljani Makedonije.

Rudar Martin Vasilevski (32) poginuo je 17. marta 2016. godine kada se na njega obrušila stena u oknu.

Policija je u decembru prošle godine, zbog pogibije ova tri rudara privodila pet osoba iz rukovodstva rudnika zbog davanja izjava, ali do danas nije poznat ishod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija