• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

07.05.2018

17:59

CECA O LIKVIDACIJI ARKANOVOG UBICE: Ništa mi ne znači da li je Miki ŽIV ILI MRTAV!

Vesti

CECA O LIKVIDACIJI ARKANOVOG UBICE: Ništa mi ne znači da li je Miki ŽIV ILI MRTAV!

Podeli vest

Udovica Željka Ražnatovića izjavila da je smrt njenog muža i njegovih prijatelja 2000. tragedija koja je trajno obeležila tri porodice i da oni nemaju ništa niti od života, niti od smrti Milana Đuričića u Južnoj Africi

Ništa mi ne znači da li je ubica mog muža živ ili mrtav, kazala je ravnodušno folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, udovica Željka Ražnatovića, komentarišući potvrdu iz Južne Afrike da je u toj zemlji likvidiran Milan Miki Đuričić, jedan od ubica njenog muža!

Ceca je uzdržano i bez emocija navela da je ubistvo njenog muža tragedija, koja je obeležila tri porodice, s obzirom na to da su 15. januara 2000. u beogradskom hotelu "Interkontinental", pored Arkana, ubijeni i njegovi prijatelji Dragan Garić i Milenko Mandić.
-
To je bilo trostruko ubistvo i tragedija koja je trajno obeležila sve tri porodice. Nemamo mi ništa niti od Đuričićevog života, niti od njegove smrti!

Otisci prstiju

Đuričić je, inače, definitivno osoba koja je izrešetana 25. aprila u klasičnoj mafijaškoj sačekuši u Johanezburgu. To je posle deset dana potvrđeno iz MUP Srbije, koji je, putem Interpola, od kolega iz Južne Afrike dobio otiske prstiju ubijenog, na osnovu kojih su utvrdili njegov identitet, iako je kod sebe imao lažne belgijske dokumente. Za sada nije poznato ko ga je ubio i zbog čega.

SVI DETALJI LIKVIDACIJE ARKANOVOG UBICE! Izrešetan na semaforu, 100 metara odatle čekao ga SARADNIK IZ "ZEMUNSKOG KLANA"!

Informer

Milan Miki Đuričić

Pobegli
Gavrić, Nikolić i Đuričić su na sudu negirali da su ubili Arkana, a uoči izricanja presude su pobegli

Ubistvom Đuričića, više nego ikad, poljuljan je sada i status azilanta direktnog Arkanovog ubice Dobrosava Gavrića, koji se i dalje nalazi u Južnoafričkoj Republici (pogledajte okvir!). Trećeoptuženi za taj zločin, Dragan Nikolić Gagi, jedini je koji služi kaznu zatvora od 30 godina u "Zabeli".

Gavrić je, podsetimo, kao nekadašnji specijalac DB, a potom policajac, uspeo za nepun minut da izrešeta Ražnatovića i njegove prijatelje, koji su sedeli u separeu hotela 15. janura 2000. godine. Tom prilikom, međutim, Gavrića je ranio Arkanov telohranitelj Zvonko Mateović, zbog čega se i dan-danas služi štakama.

Tako ranjenog, Gagi i Miki su izvukli Gavrića iz hotela i odvezli do Loznice, odakle su svi rodom, i gde mu je ukazana lekarska pomoć.
Pre ubistva Ražnatovića, Đuričićevo ime nije bilo poznato u kriminalnim krugovima Srbije. Njega je, navodno, u taj svet uveo njegov rođak Dragan Nikolić Gagi. Miki je prethodno bio optužen samo za krađu automobila BMW u Nemačkoj, ali je kasnije to delo prekvalifikovano u prikrivanje izvršilaca.

O direktnom učešću Đuričića u trostrukom ubistvu u "Interkontinentalu" ostao je pisani trag tadašnjeg načelnika lozničke policije Vojislava Jekića, koji je likvidiran 2006, kao i mnogi drugi "nezgodni svedoci" u sudskom postupku za taj zločin.

18 GODINA OD ARKANOVOG UBISTVA! Zašto Englezi ŠTITE NJEGOVOG UBICU u Južnoafričkoj Republici?!

Zoran Sinko

Razvili biznis u Loznici?

Jekić je u svojoj izjavi u bijeljinskoj policiji, 18. decembra 2000, direktno optužio bivšeg šefa tajne policije Radeta Markovića i kontroverznog biznismena Andriju Draškovića da su organizatori Arkanovog ubistva! O tome je, kako je istakao, saznao direktno od Mikija Đuričića, sa kojim se našao u Loznici posle zločina.
Na samom suđenju, međutim, i Gavrić i Nikolić i Đuričić su negirali zločin, a uoči izricanja presude su pobegli. Prvi je, posle dve godine bekstva, uhapšen Dragan Nikolić u Beču. Iako su mnogi Lozničani tvrdili da su Miki i Gavrić za 12 godina bekstva često posećivali rodni kraj i tamo razvili veliki biznis, preko posrednika, to zvanično nikad nije potvrđeno.

Gavrić: Arkanovci nisu tolerantni

Informer

Dobrosav Gavrić, koji je za likvidaciju Arkana pravosnažno osuđen na 35 godina zatvora, u zatvoru u JAR se nalazi od 2011. godine, ali uspešno je izbegavao ekstradiciju u Srbiju.
On je, inače, teško ranjen u martu 2011. godine, kada su dvojica napadača na motorima presrela automobil u kom je bio sa jednim od najvećih južnoafričkih mafijaških bosova Sirilom Bikom. Bika je ubijen sa pet hitaca u glavu, a Gavrić je ranjen u ruku i dva meseca je proveo u bolnici. Kod sebe je imao lažne dokumente na ime Saša Kovačević.
Gavrić je tada uhapšen i od prvog dana se borio da ostane u toj državi i da ne bude izručen Srbiji. Najpre je zahtevao status izbeglice, za koji je odbijen, a potom je tražio i azil u JAR uz obrazloženje "da se boji za svoj život, jer je Arkan bio komandant bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića i ima jaku vojsku sledbenika, koji nisu tolerantni!"


MISTERIOZNI SRBIN RUŠI REŽIM U JUŽNOAFRIČKOJ REPUBLICI: Otkrio tajne mafijaša i predsednika države, umešan i Arkanov ubica!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Burgija

pre 5 godina

Sve je od pocetka bilo smishljeno. Arkan i ovaj kvazi ubica su zivi. Prica za malu decu!

Pera Bandera

pre 5 godina

Burgija, baš si otupeo ako veruješ u svoju priču!

Tanja

pre 5 godina

Ceca je pametna zena i pazi sta prica.Nece reci da joj je drago sto je ubica ubijen pa da ugrozi bezbednost svoje dece.Ceca uvek mudro prica.A sta misli procenite sami.

Goran

pre 5 godina

Pa vidim koliko nemas nista od zivota. Svakog dana ti izilaze slike po novinama, pevas, provodis se, zaradjujes milione, ides gde hoces, radis sta hoces... pa ti stvarno tugujes i nemas nista od zivota. Kako bi tek bilo da je tvoj Arkan sada pored tebe, jer je on negde ziv, a gde to niko ne zna samo ti.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija