• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Radojica Barjaktarević

07.05.2018

22:06

(FOTO) JEZIVI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U CENTRU KRUŠEVCA: Svirepo ubistvo šokiralo građane, u blizini prepunih kafića KURŠUMI LETELI NA SVE STRANE!

Vesti

(FOTO) JEZIVI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U CENTRU KRUŠEVCA: Svirepo ubistvo šokiralo građane, u blizini prepunih kafića KURŠUMI LETELI NA SVE STRANE!

Podeli vest

Vojin Stanković (41) ubijen je u pucnjavi u Ulici Čolak Antinoj u Kruševcu. Na njega je ubica pucao iz pištolja na ulici. Od zadobijenih povreda, Stanković je preminuo u Zdravstvenom centru Kruševac

Ubistvo se desilo ispred kafića "Arbika" pred velikim brojem ljudi. Ubica je ispalio najmanje sedam metaka iz pištolja, kažu očevidci.

Policija traga za izvesnim Stefanom R.(1993.) koji je osumnjičen za ubistvo.

U Ulici Čolak Antinoj, u strogom centru Kruševca, nešto posle 13 časova, sa pet hitaca iz vatrenog oružja, pogođen je Vojin Stanković (41) iz Kruševca. On je nešto kasnije preminuo na Hirurškom odelojenju kruševačke Opšte bolnice.

Radojica Barjaktarević

Na jednog od braće blizanaca, Vojina i Dejana Stankovića, vlasnika kladionice ,,Ž,,, koji su bili osumnjičeni za ubistvo kruševačkoig zubara Milutina Rokića i oslobodjeni usled nedostatka DNK dokaza, ispred kafića,, Arabika,, pucala su dvojica napadača za kojima policija traga.

Prema priči jednog od očevidaca, Vojin Stanković je pre neki dan pretukao izvesnog Stefana, da bi mu se ovaj sada osvetio.

Radojica Barjaktarević

Ranjenog Vojina Stefanovića u veoma teškom stanju, ekipa Hitne pomoći prevezla je na Odeljenje hirurgije kruševačke Opšte bolnice gde je podlegao povredama. 

Svirepo ubistvo je uznemirilo Kruševljane, pogotovo jer se desilo usred dana u samom centru grada, pred velikim brojem građana, koji su ništa nesluteći sedeli u baštama okolnih kafića. 

Ulica Čolak Antina je zbog uvidjaja bila više sati zatvorena za saobraćaj, pa su se i pojedini nestrpljivi vozači, primetili smo, dovijali kako da sa mesta dogadjaja izvuku svoje parkirane automobile.

Radojica Barjaktarević


Na mestu napada ostala je lokva krvi, iza koje je još uvek stajao parkiran žrtvin  crni automobil. 

Policija je za Informer potvrdila samo da je u tom strogom centru upucan muškarac  i da je kolima hitne pomoći prebačen u kruševačku bolnicu. U bolnici nam je rečeno da je Vojin Stanković preminuo od teških povreda i izliva krvi u predelu glave.

R.B.


Istraga će utvrditi zbog čega je u centru Kruševca usred dana, pred mnoštvom očevidaca došlo do pucnjave. Sreća u ovoj nesreći je samo što niko od prisutnih nije povredjen, jer su kuršumi ispaljeni u pravcu Vojina Stankovića rikošetirali, pa su mogli još nekoga da povrede. Na sreću to se ovog puta nije desilo.  


MUP: Potera za S.R. privedena dvojica njegovih prijatelja! 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali su osobu za koju su
sumnja da je danas u Kruševcu ispalila više hitaca iz vatrenog oružja u
četrdesetjednogodišnjeg muškarca, koji je potom podlegao povredama.
Zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo policija intenzivno traga za S. R.
(1993).
Policija je tokom dana privela dvojicu mladića koji su, u trenutku izvršenja
krivičnog dela, bili u društvu osumnjičenog. Oni su odmah privedeni nadležnom
tužiocu koji ih je saslušao



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija