• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

08.05.2018

19:41

TUKAO TRUDNICU, UBIO JOJ BEBU U STOMAKU: Jezivi detalji monstruoznog nasilja, PIJAN JE BRUTALNO IŠUTIRAO SUPRUGU

Vesti

TUKAO TRUDNICU, UBIO JOJ BEBU U STOMAKU: Jezivi detalji monstruoznog nasilja, PIJAN JE BRUTALNO IŠUTIRAO SUPRUGU

Podeli vest

Nenad Bondarenko Munđa (42) pijan je brutalno išutirao suprugu Tanju Milovanović (38), koja je bila u osmom mesecu trudnoće. Od zverskih batina nerođena beba je umrla

Nenad Bondarenko zvani Munđa (42), iz sela Beranje kod Požarevca, uhapšen u nedelju uveče jer je dan ranije zverski pretukao trudnu suprugu Tanju Milovanović (38) i ubio joj bebu u stomaku, mesec dana pred porođaj! Nasilnik je isprebijanu ženu smestio u bolnicu, a onda se vratio u selo i sutradan otišao kod prijatelja na slavu Đurđevdan, gde ga je policija uhapsila!

Odstranili joj matericu

Izvor iz istrage kaže da se užasno porodično nasilje

Pivo zbog tuge

Rekao je da je Tanja izgubila bebu i tražio pivo. Kasnije su došli policajci i uhapsili ga

Toplica Jović

odigralo u subotu uveče u porodičnoj kući u kojoj su Nenad i Tanja živeli poslednje četiri godine.

- Tanja je u subotu primljena u požarevačku bolnicu sa teškim povredama stomaka. Pošto je bila u osmom mesecu trudnoće, odmah je urađena operacija, ali, nažalost, dete je već bilo mrtvo - objašnjava naš sagovornik.

On dodaje da je nesrećnoj ženi od brutalnih batina bukvalno pukla materica i da su lekari bili prinuđeni da je odstrane kako bi Tanji spasli život.

- Ona je lekarima rekla da ju je muž u subotu pijan pretukao. Kada je pala na pod, on ju je više puta šutnuo u stomak. Slučaj je prijavljen policiji i u nedelju je izdat nalog za Nenadovo hapšenje. Patrola je najpre otišla u Nenadovu i Tanjinu kuću u selu Beranje, ali nasilnik nije bio tamo, već je pronađen kod prijatelja na slavi, gde je i uhapšen - rekao je naš sagovornik.

Meštani Beranja su nam juče ispričali da je Munđa u nedelju ceo dan išao po selu i svima pričao da mu je ćerka umrla prilikom rođenja i da treba da skupi novac da je sahrani.

- Molio je ljude i da mu plate pivo, jer je navodno bio tužan što mu je dete umrlo prilikom rođenja. On je uvek bio čudan i sklon alkoholu. Čim se dokopa nekog dinara, odmah sve propije. I pomoć koju je dobijao od socijalnog odmah bi spiskao na pivo. A Tanja... Ona je malo mentalno zaostala i slabo se družila sa ljudima iz sela - priča meštanin Beranja.

Oduzeto im jedno dete

Nenad i Tanja su pre dve i po godine dobili ćerkicu, ali im je Centar za socijalni rad u Požarevcu odmah oduzeo bebu i smestio je u hraniteljsku porodicu. Prema nezvaničnim saznanjima, procenjeno je da ni Tanja ni Nenad nisu u stanju da brinu o detetu.

Živislav Milojević, prvi komšija bračnog para, kaže da je u subotu ceo dan bio na njivi, ali da je tog jutra, kada je krenuo da radi, video Nenada i Tanju kako sede ispred kuće i piju alkohol.

- Munđa nije bio nasilan, ali mnogo je pio, pa je u takvom stanju mogao svašta da uradi. Do jutros (ponedeljak, prim. aut.) nisam ni znao da je Tanja u bolnici, a on uhapšen. Ne znam da li je to stvarno uradio, ili se nešto drugo desilo, ali... Ako ju je pretukao i ubio nerođeno dete, onda treba da robija - priča Živislav.

Žalio se na slavi

Toplica Jović, u čijoj kući je Nenad uhapšen, kaže da je Munđa u nedelju po podne došao tužan kod njega i žalio se kako ćerki treba da sprema sahranu.

- Rekao je da je Tanja izgubila bebu i odmah tražio pivo. Malo kasnije došli su policajci kod mene u dvorište i uhapsili ga. Pitao sam policajca zašto ga hapsi, a on mi je odgovorio: "Pitaj Munđu šta je uradio." Stavili su mu lisice i dvojica su ga ubacila u maricu - kaže Jović. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija