• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

10.05.2018

21:11

PRIZNAO DA JE ĆERKI NAPRAVIO DETE:  Otac monstrum iz Leposavića policiji ispričao kako DVE GODINE SILOVAO ĆERKU!

Vesti

PRIZNAO DA JE ĆERKI NAPRAVIO DETE: Otac monstrum iz Leposavića policiji ispričao kako DVE GODINE SILOVAO ĆERKU!

Podeli vest

Srbin iz okoline Leposavića na severu Kosova R. M. (54) priznao je da je u poslednje dve godine silovao svoju ćerku (13), koja je ostala trudna s njim! 

Devojčica je u osmom mesecu trudnoće, a nakon hapšenja njenog oca, s kojim je živela sama, prebačena je u Beograd, gde će biti medicinski zbrinuta!

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, manijak je do detalja opisao policajcima kako je u više navrata obljubio rođeno dete!
- Dok je to pričao, plakao je i rukama skrivao lice. Ponavljao je da se stidi i da je tek sada postao svestan da je upropastio svoju ćerku. Određen mu je jednomesečni pritvor, a istraga će biti nastavljena - kazao je naš izvor.

On je dodao da je zlostavljanje počelo kada je devojčica imala 11 godina.
- Ona je odrasla bez majke, koja je preminula ubrzo nakon porođaja. Dete je živelo kod babe sve do pre dve, tri godine. Tada je baba preminula, a devojčica je prešla da živi kod oca - navodi naš izvor.

Prema njegovim rečima, silovanje je otkriveno sasvim slučajno.
Nesrećno dete pohađa sedmi razred i uskoro je trebalo da ode na ekskurziju sa školskim drugarima.
- Prema pravilniku, pre odlaska na ekskurziju svi đaci su morali da obave sistematski pregled kod lekara. Kad je devojčica došla na red kod lekara, ovaj je odmah shvatio da je ona trudna i uputio ju je u Klinički centar u Kosovskoj Mitrovici, u pratnji nastavnika i predstavnika škole - objašnjava naš sagovornik.

Pregledom je potvrđeno da je dete u drugom stanju i da bi trebalo da se porodi za mesec dana.
- Devojčica je lekarima ispričala da ju je otac obljubio, a nakon što je priveden, i on je odmah sve priznao. Inače, R. M. je radio u železnici i primao je socijalnu pomoć kao samohrani roditelj - kaže naš izvor.
Poznanici ove porodice rekli su da ništa čudno nisu primetili u ponašanju oca napasnika i njegove ćerke.
- Siromašni su, uvek su skromno živeli, ali nisam primetio da dete trpi bilo kakvo nasilje. Viđao sam je sa rancem kad ide u školu, uvek se ljubazno javi - kaže on.
Zbog teškog materijalnog stanja, škola i Centar za socijalni rad su devojčici platili i ekskurziju, na koju zbog trudnoće neće ni otići.

Obljubio osmogodišnjeg sina

Policija je u Subotici uhapsila S. T. (34) zbog sumnje da je u više navrata silovao svog osmogodišnjeg sina!
Lekarskim pregledom kod dečaka su utvrđene povrede na anusu, a mališan je policajcima i radnicima Centra za socijalni rad do detalja opisao šta mu je radio otac. Manijak je odmah uhapšen i priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.
- Postoji osnovana sumnja da je obljubio svog sina, pa mu je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana. Tereti se za krivično delo obljuba nad detetom - navodi naš izvor.
On dodaje da su policajci, koji su razgovarali sa dečakom, bili u potpunom šoku dok su slušali šta mu je radio njegov otac.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija