• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.05.2018

16:17

MUNJEVITA AKCIJA MUP U SOMBORU I SREMSKOJ MITROVICI! Otkrivene dve laboratorije za uzgoj marihuane, uhapšena jedna osoba!

Vesti

MUNJEVITA AKCIJA MUP U SOMBORU I SREMSKOJ MITROVICI! Otkrivene dve laboratorije za uzgoj marihuane, uhapšena jedna osoba!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Somboru, u odvojenim akcijama otkrili su dve laboratorije za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima sa opremom i uhapsili jednu osobu, a protiv jedne podneće krivičnu prijavu, saopštio je danas MUP

Policija u Sremskoj Mitrovici je laboratoriju pronašla u dve namenski prepravljene prostorije u porodičnoj kući na području grada. 

U tim prostorijama otkrivene su 254 biljke veličine od 15 do 170 centimetara, 797 grama suve marihuane i više komada semenki.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšen je Z. K. (64), kome je po nalogu nadležnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova.
Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici. 

U drugoj akciji, pripadnici MUP-a u Somboru su improvizovanu laboratoriju za proizvodnju marihuane otkrili u kući 30.godišnjeg muškarca iz Kule. Tom prilikom, zaplenjene su stabljike ove opojne droge, težine više od tri kilograma, saksije sa zasadima marihuane i oprema za proizvodnju droge.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Somboru, protiv muškarca iz Kule biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija