• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf rs

14.05.2018

09:28

MARADONI AMPUTIRANA NOGA?! Upucani MMA borac iz Pančeva IZBORIO SE ZA ŽIVOT, ali posledice ostaju!

Vesti

MARADONI AMPUTIRANA NOGA?! Upucani MMA borac iz Pančeva IZBORIO SE ZA ŽIVOT, ali posledice ostaju!

Podeli vest

Vladimiru Jovanoviću (29), zvanom Maradona, MMA borcu koga je, kako se veruje, 30. aprila u Pančevu sa sedam metaka ranio Crnogorac V. M, zbog teške povrede navodno je amputirana noga

Lekari su hiruršku intervenciju obavili sredinom prošle nedelje, a nezvanično, stanje ranjenog MMA borca sada je stabilno.

- Ranjeni Jovanović je pre hirurške intervencije dao izjavu tužiocu zaduženom za slučaj njegovog ranjavanja. Izjavu je dao u bolničkoj sobi, na Odeljenju intenzivne nege, gde je od prvog momenta pod budnim okom policije - rekao je za Kurir sagovornik upoznat sa istragom.

JEZIVI DETALJI SAČEKUŠE U PANČEVU! Maradona izrešetan ispred vrtića, jedva dopuzao da se sakrije iza parkiranih kola! Sumnja se da je upucan zbog DUGA!

U istrazi je do sada utvrđeno da je sukob između pančevačkog MMA borca i V. M. počeo zbog neraščišćenih odnosa u trgovini automobilima, pa je državljanin Crne Gore rešio da se osveti Jovanoviću.

IZREŠETAO MARADONU DA BI SE PROSLAVIO?! Otkrivamo šokantnu pozadinu napada na MMA borca u centru Pančeva!

Jovanović je upucan rano ujutru, ispred vrtića u kojem je ostavio svoju ćerku, i naočigled brojnih svedoka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sladjan

pre 5 godina

posten neki covek!!!!pravi primer dobrog postenog !!!!!kurci se covek i ode!!!!!!sto neko pokusava da bude ono sto nije!!!!!

Miloš

pre 5 godina

Nema junaka, otkad su i barut i puška izmišljeni

Ljube

pre 5 godina

Ko sa Đavolom tikve sadi o glavu mu se obijale ... Da je živeo normlan, pošten život sigurno mu se to ne bi desilo

milovan

pre 5 godina

Sto stalno pisete o tom kriminalcu. Mozda bi trebao direktan tv prenos iz bolnice.??!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija