• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. T.

16.05.2018

11:49

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Pretučena trudnica Anđela OVAKO IZGLEDA, a mladić iz Preševa osumnjičen za nasillje I DALJE JE U BEKSTVU!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Pretučena trudnica Anđela OVAKO IZGLEDA, a mladić iz Preševa osumnjičen za nasillje I DALJE JE U BEKSTVU!

Podeli vest

Mladić iz Preševa A. S. (25), koji se sumnjiči da je kod Bujanovca pretukao Vranjanku Anđelu Đorđević (20), nalazi se u bekstvu, potvrđeno je iz Policijske uprave Vranje

Iako je A.S. od strane neadležnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati, policija traga za njim, ali ga za sada nije pronašla.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, odeljenje u Bujanovcu, potvrđeno je da je u subotu, policijskoj stanici u Bujanovcu Anđela Đorđević prijavila A.S. da  je fizički napao i tukao, te da je zadobila vidne povrede po raznim delovima tela.

- Nakon prikupljanja neophodnih podataka ovo tužilaštvo je odredilo zadržavanje navedenom licu u trajanju od 48 časova zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. A. S. će biti priveden u tužilaštvo radi saslušanja - kažu iz bujanovačkog odeljenja OJT.

Anđela iz Vranja, koju je u Bujanovcu navodno pretukao A. S. jer nije htela da sa njim bude u intimnoj vezi, saslušana je u policiji.

Ovu informaciju je potvrdilo nadležno tužilaštvo u Bujanovcu, kao i policija u Vranju.

(FOTO) DRŽALA SAM RUKE NA STOMAKU, SAMO DA SAČUVAM BEBU! Ispovest Anđele koja je BRUTALNO PRETUČENA u TREĆEM MESECU TRUDNOĆE!

Ona je rekla da je u trećem mesecu trudnoće i da je brutalno pretučena jer sa A. S. nije htela da ide u hotel. Napad se dogodio u subotu oko 4.30 sati na putu od sela Biljača do Bujanovca, nakon što se ona kao promoterka pića zadržala sa društvom u kafani, a A.S. joj ponudio da taksijem zajedno odu do Bujanovca. Selo je, inače, naseljeno srpskim i albanskim življem.

Iz Policijske uprave Vranje kažu da će u saradnji sa tužilaštvom preduzeti dalje korake.

Informer


Da podsetimo, Đorđevićeva je neposredno pre saslušanja u policiji kratko potvrdila za Informer da je u trećem mesecu trudnoće sa verenikom, koji živi i radi u inostranstvu, i da ju je S. A. brutalno pretukao i izbacio iz taksija samo zato što nije pristala da ima odnose sa njim. Da li je tom prilikom izgubila bebu, kako je rekla, znaće tek posle zakazanog ginekološkog pregleda.

- Poznavala sam S. A. odranije, kao bivšeg momka moje drugarice. To veče sam ga videla u kafani, gde radim kao promoterka pića. Primetila sam da je puno popio. Na kraju radnog vremena ponudio se da me poveze kući taksijem, na šta sam pristala. Pored taksiste, unutra je bio i njegov brat. Na pola puta je tražio od mene da odemo u hotel, što sam ja odbila - tvrdi Anđela i dodaje:

- Na moje uporno odbijanje, počeo je odjednom da me udara svuda po telu. Pocepao mi je jaknu, šakama me izubijao po glavi i zatim izbacio iz vozila. Njegov brat i taksista za to vreme ni prstom nisu mrdnuli. Posle svega imam košmare.

Osumnjičeni S. A. je, s druge strane, ispričao sasvim drugu verziju događaja i u svoju odbranu naveo da je Đorđevićeva pokušala da ga pokrade i uzme mu 1.000 evra. Anđela je i to demantovala i čak navela da joj je rođeni brat S. A., koji živi u Švajcarskoj, ponudio mito od 2.000 evra da povuče prijavu, ali da ona na to nije pristala. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbin

pre 5 godina

Sta ce ona sa siptarima, sta trazi u njihovom drustvu?

Giša

pre 5 godina

Šta ćeš sa njim u taksiju i to još šiptar.Dobro si živa ostala i zaboravi da će ikad odgovarati.

Ljubo

pre 5 godina

Ne da bi mu zivo polomio ,ni u grobu mu nebi ostavio pretke pa sta god neko mislio i shvatio ,da je ili meni neko tako dete unistio.

Ivan

pre 5 godina

Mamu li mu j.... Treba ga zatvoriti na 40godina pa zar ovako da unakazi devojku

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija