• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.05.2018

16:14

CARINA UVEK IMA POSLA! Prikolica puna zavesa i mebl štofa

Vesti

CARINA UVEK IMA POSLA! Prikolica puna zavesa i mebl štofa

Podeli vest

Carinici su juče na ulaznoj strani graničnog prelaza Kelebija sprečili krijumčarenje oko 1.000 metara mebl štofa i zavesa u rolnama i više od 200 odevnih predmeta

Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu stigao automobil subotičkih registarskih oznaka sa prikolicom koji je od Beča do Subotice vozio 30-godišnji srpski državljanin u društvu petoro saputnika.

Na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave, putnici su odgovorili da imaju samo lični prtljag i polovnu veš-mašinu.

Ipak, detaljan pregled automobila pokazao je i više od toga, kada je u koferima na vrhu prikolice pronađeno skoro 200 neprijavljenih majica kratkih i dugih rukava, marke "World of Textil", oko 20 kompleta trenerki i 6 dukserica istog proizvođača.


Ipak, to nije bilo sve: na podu prikolice, ispod kofera, carinici su otkrili i oko 40 rolni tekstila na meru.

Radi se o gotovo 600 metara mebl štofa u rolnama i skoro 350 metara zavesa.

Vozač je carinicima rekao da ga je prijatelj zamolio da mu preveze "neke stare krpe" iz Austrije u Suboticu, a on, prema sopstvenoj izjavi, nije ni slutio da su to nove stvari. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija