• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbioja danas

16.05.2018

16:54

(FOTO) ŠOK NA BATROVCIMA, DEČJE GLAVICE VIRILE IZ LEŠNIKA: Carinici zaustavili kamion koji je išao ka Švajcarskoj!

Vesti

(FOTO) ŠOK NA BATROVCIMA, DEČJE GLAVICE VIRILE IZ LEŠNIKA: Carinici zaustavili kamion koji je išao ka Švajcarskoj!

Podeli vest

Na graničnom prelazu Batrovci carinici su u prikolici turskog kamiona otkrili migrantski bračni par sa dvoje maloletne dece iz Avganistana

Carinici su porodicu zatekli u kamionu turskih registarskih oznaka koji je prevozio lešnike ka Švajcarskoj.

- Sajla kamiona je bila vidno oštećena pa je carinicima bilo jasno da se u tovaru najverovatnije kriju ilegalni migranti. U prikolici među lešnicima zatim su zatekli bračni par iz Avganistana sa dvoje maloletne dece - objašnjavaju u Upravi carina.

Tokom jučerašnjeg dana na izlazu graničnog prelaza Šid takođe su zabeležena dva pokušaja ilegalnog prelaska granice.

Najpre je vozač kamiona bugarskih registarskih oznaka, koji je prevozio metalne konstrukcije od Bugarske do Slovenije, prijavio carinicima tragove na prikolici. Ušavši u tovarni deo carinici su zatekli četvoricu muškaraca koji su im rekli da su iz Avganistana. 

SRBIN U ZATVOR VODI 26 KRAVA, SVINJE, PRASIĆE I 50 KOKOŠAKA - NEMA KO DA BRINE O NJIMA: Čeka samo dozvolu suda!

Migranti su otkriveni u još jednom kamionu, takođe bugarskih registarskih oznaka, koji je prevozio nameštaj iz Bugarske za špansko tržište.

Uprava Carina

U tovarnom delu carinici zatekli četvoricu muškaraca iz Avganistana

Na istom prelazu je 14. maja takođe zabeležen pokušaj porodičnog prelaska preko granice u kamionu bugarskih registarskih oznaka koji je saobraćao na relaciji Bugarska - Španija prevozeći staklenu ambalažu.

VUKOVE DRŽI 20 BEOGRAĐANA! GAJE IH KAO KAO KUĆNE LJUBIMCE, javnost i državu ubeđuju da su to vučji psi!

- Zahvaljujući mobilnom skeneru videle su se ljudske siluete u prikolici. Otkrivena je tročlana avganistanska porodica. U pitanju su roditelji i dete predškolskog uzrasta - navode nadležni


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija