• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

16.05.2018

18:38

UŽAS U NIŠU! RAZBOJNICI OTELI, TUKLI I MALTRETIRALI TAKSISTU: Evo kako im je policija ušla u trag i STAVILA LISICE NA RUKE!

Vesti

UŽAS U NIŠU! RAZBOJNICI OTELI, TUKLI I MALTRETIRALI TAKSISTU: Evo kako im je policija ušla u trag i STAVILA LISICE NA RUKE!

Podeli vest

Trojica napadača otela su taksistu Milana K. (69) iz Niša, a zatim ga tukli i maltretirali. Policija je ubrzo nakon otmice uhapsila S. H. (20) i maloletnog mladića (16), dok se za trećim intenzivno traga

Taksistu Milana K. (69) iz Niša prekjuče su otela, tukla i mučila trojica razbojnika. Oni su mu na kraju demolirali unutrašnjost automobila. Policija je ubrzo locirala i uhapsila S. H. (20) i šesnaestogodišnjeg mladića, dok se za trećim napadačem intenzivno traga.

Kako je za Informer rekao Marko Kitić, vlasnik HIT taksija, oko četiri sata ujutro trojica napadača su u centru Niša bukvalno upali u Milanovo vozilo.

Zadremao u vozilu

- On je zadremao i nije primetio da mu se približavaju ti mladići. Napadači, koji su, siguran sam, bili drogirani, iskoristili su priliku i uleteli u taksi. Oni su Milana naterali da vozi ka izlazu iz Niša. Počeli su da ga besomučno udaraju i dave - priča ogorčeni Kitić.

Nasilnici
Vozili su 100 kilometara na čas i u toku vožnje smenjivali se za volanom. Nasilnik koji u tom trenutku nije vozio udarao je Milana Marko Kitić, vlasnik HIT taksija

On dodaje da su zatim taksistu naterali da pređe na zadnje sedište, gde su s vremena na vreme nastavili da ga udaraju.
- Kako mi je Milan kasnije ispričao, dok su vozili 100 kilometara na čas, oni su se u toku vožnje smenjivali za volanom. Onaj koji ne vozi u tom trenutku, prelazio je na zadnje sedište i udarao ga. Urlikali su kroz prozor i kroz njega bacili tablet, telefon, taksimetar, a zatim polomili reklamu i demolirali unutrašnjost vozila. Pretučenog Milana su izbacili iz vozila i odjurili dalje - objasnio je Kitić i dodao:
-Dok se to sve dešavalo, ja sam to veče sticajem okolnosti zamenjivao dispečerku, pa sam pratio i Milanovo vozilo. Primetio sam da je tablet isključen nedaleko od mosta u Medoševcu. To mi je bilo čudno, pa sam vozača pozvao na oba telefona, ali nije bilo odgovora.

Informer

Pozvao policiju

Vlasnik taksija je naveo da se zabrinuo, pa je telefonirao kolegi koji je bio na taksi-stanici sa koje je Milan krenuo.
- Kolega mi je kazao da je odbio vožnju nekoj trojici mladića jer je primetio da su pod dejstvom narkotika. Odmah sam posumnjao da su oni odgovorni što mi vozača nema. U prvom trenutku sam razmišljao šta da radim, ali sam odmah zatim pozvao policiju, koja je prvo pronašla Milana, a zatim je i uhapsila razbojnike - rekao je Kitić.

Niška policija je nakon napada uhapsila S. H. (20) i maloletnika (16). Punoletnom napadaču je određeno zadržavanje do 48 sati, dok je protiv maloletnika podneta krivična prijava u redovnom postupku. Za trećim napadačem na taksistu se traga.

U gepeku automobila mladića davili kaišem

Informer

Beogradska policija uhapsila je Nikolu S. (26) i Dragan T. (25) zbog sumnje da su zlostavljali i mučili Lazara M. (21) na poljani u Ulici Vojvode Vlahovića. Osumnjičeni su Lazara presreli nedaleko od zgrade u kojoj živi i odmah ga napali. Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Nikola i Dragan su nesrećnog mladića naterali da uđe u gepek njihovog vozila, a zatim su ga tu zlostavljali i mučili.
- Videli su Lazara kako izlazi iz svoje zgrade. Zaleteli su se na njega automobilom. Kada ih je Lazar primetio, pokušao je da beži, ali su ga oni sustigli i oborili na poljani u Ulici Vojvode Vlahovića. Počeli su da ga besomučno biju rukama i nogama. Zatim su mladiću stavili kaiš oko vrata i počeli da ga dave - kaže naš izvor blizak istrazi.
On dodaje da su Lazara naterali da uđe u gepek njihovog automobila u kom su nastavili da ga zlostavljaju i muče. Srećom, građani su to sve videli, pa su pozvali policiju. Voždovačka policija je odmah došla na mesto incidenta i uhapsila dvojicu nasilnika.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Казна: Сваком од њих по 25 батина, по ГОЛОЈ ГУЗИЦИ...Уз јавно ИЗВОЂЕЊЕ на сред НИШКЕ ТВРЂАВЕ...- уз ТВ пренос...!! ... Тако се бране грађани ... - ПРАВНЕ ДРЖАВЕ,...!

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija